списание - ThrashBinder

Sodom, Slayer, Sepultura, Holy Moses, Metallica, Evile, Possessed, Over Kill, Celtic Frost, Death Angel, Destruction, Tankard, Annihilator, Kreator, Anthrax, Testament, Exodus, Machine Head, Soulfly, Forbidden, Megadeth, Mekong Delta и много други

Подробно описание на ThrashBinder

Никога не сме крили любовта си към този стил и още от самото стартиране на списанието полагахме всички усилия той да е силно застъпен върху страниците на Про-Рок. И ето, че 13 години след дебюта на списанието, стартираме това начинание, като първоначалният ни замисъл е на два месеца да публикуваме такива сборници с най-добрите статии от Про-Рок през годините. Естествено, едно такова начинание е немислимо без вашата подкрепа. Така че вземете за три лева този pdf, за да осъществим намерението си с размаха, който заслужавате!

Върху повече от 200 страници ще откриете интервюта с 60 групи и сборните и аналитичните ни материали, посветени на стила. Материали без маска и без грим – така, както са излизали в предни броеве на списанието – частици от миналото.

Задължителен за всеки олдскуул или ново прохождащ траш фен!

Thrash binder

Metallica

Overkill-Exodus

Slayer