Търсене в магазина

Логване в магазина

» Нова регистрация » Забравена парола?

Тук се намира пълната информация за предлаганите от нас музикални продукти с експресна доставка! Минималната поръчка е 1 CD, 1 DVD, 1 TS, 1 LS или 1 Vinyl.

Над 10 000 заглавия на склад - доставка 1-5 работни дни;
Цените са с включен ДДС!

+359 (0)2 4834990
+359 (0)885 128823


За допълнителна информация не се притеснявайте да пишете е-мейли.

За доставка с куриер се нуждаем от точен адрес на доставка. За доставка по пощата се нуждаем от трите ви имена, точен адрес и кода на близкия до вас пощенски клон от където ще освободите пратката.



KISS celebrates the 40th Anniversary of the release of their debut album, Hotter Than Hell, with re-mastered reissues on 180g Vinyl.

Released in 1980, Unmasked was the 8th studio album for Kiss and the final album featuring the original line of Stanley, Simmons, Frehley, and Criss. Peter Criss did not actually perform on this recording, rather Anton Fig played all the drums but was uncredited.

The band filmed a promotional video for "Shandi" with Peter Criss. It was the last time he appeared with Kiss until he performed with them on June 17, 1995 at a Kiss Convention.

No. Title Writer(s) Lead vocals Length 

1. "Is That You?"   Gerard McMahon Paul Stanley 3:59
2. "Shandi"   Stanley, Vini Poncia Stanley 3:36
3. "Talk to Me"   Ace Frehley Frehley 4:00
4. "Naked City"   Gene Simmons, Poncia, Bob Kulick, Pepe Castro Simmons 3:49
5. "What Makes the World Go 'Round"   Stanley, Poncia Stanley 4:14
6. "Tomorrow"   Stanley, Poncia Stanley 3:18
7. "Two Sides of the Coin"   Frehley Frehley 3:16
8. "She's So European"   Simmons, Poncia Simmons 3:30
9. "Easy As It Seems"   Stanley, Poncia Stanley 3:24
10. "Torpedo Girl"   Frehley, Poncia Frehley 3:31
11. "You're All That I Want"   Simmons, Poncia Simmons 3:04