FRONT LINE ASSEMBLY - CIVILIZATION (CD)

Търсене в магазина

Логване в магазина

» Нова регистрация » Забравена парола?

Тук се намира пълната информация за предлаганите от нас музикални продукти с експресна доставка! Минималната поръчка е 1 CD, 1 DVD, 1 TS, 1 LS или 1 Vinyl.

Над 10 000 заглавия на склад - доставка 1-5 работни дни;
Цените са с включен ДДС!

телефон:
+359 (0)2 4834990
+359 (0)885 128823

e-mail:
wizard@wizard.bg

За допълнителна информация не се притеснявайте да пишете е-мейли.

За доставка с куриер се нуждаем от точен адрес на доставка. За доставка по пощата се нуждаем от трите ви имена, точен адрес и кода на близкия до вас пощенски клон от където ще освободите пратката.

FRONT LINE ASSEMBLY

FRONT LINE ASSEMBLY CIVILIZATION (CD)

Още с появата на първия сингъл Maniacal от новия им албум и неговото изкачване на челно място в Deutsche Alternative Charts стана ясно, че дългоочакваното завръщане на FLA си е заслужавало. След 18 години съществуване на електронната сцена и записани 50 албума зад гърба си лидера на групата Бил Лииб за пореден път ни доказва, че все още има какво ново да покаже на тази сцена, въпреки че FLA никога не достигнаха висините като MINISTRY, който заложиха повече на метъла, NAIN INCH NAILS или MARILYN MANSON, който пък пробиха с имидж.

С Civilization тандема от Ванкувър ни предлага определено един разнообразен албум, който си личи, че е направен с много труд и определено е крачка напред в развитието на групата. В новия диск може да откриете двуминутни песни, RnB парче напълно в духа на Timbaland, немски вокали, китарна балада и т.н. и т.н. Една интересна и разностилна творба която критиците определят като промяна към усъвършенстване в стила на FLA.

За тези от вас, който са по нетърпеливи и искат да чуят песни от новия албум на FLA преди официалната премиера за България може да слушат този вторник 16 март, радио Алма Матер 88 MHz от 22 до полунощ, предаването Sturm und Drang, което ще бъде посветено на Frontline Assembly.

Щатската компания METROPOLIS RECORDS /официалните издатели на Frontline Assembly (FLA)/ са допуснали непростима грешка пускайки на пазара тотално объркан описа на албума, който съдържа девет от десете песни, които са включени в диска. Музикална компания WIZARD ви предлага пълния и актуален опис на Civilization:

01. Psychosomatic - 5:35
02. Maniacal - 5:14
03. Fragmented - 5:38
04. Vanished - 6:25
05. Strategic - 1:52
06. Civilization - 6:43
07. Transmitted [Come Together] - 6:22
08. Parasite - 6:13
09. Dissident - 5:29
10. Schicksal - 7:19

Продуценти на албума са Бил Лииб и Райъс Фълбер;

Гост музиканти: Jamie Muhoberac: кийборди на 6&9 парчета, вокали в 6;
Leah Randi: вокали в 1,3&4 бас в 6;
Sean Ashby: китари в 4;
Christian Olde Wolbers от FEAR FACTORY: китари в 6.