Търсене в магазина

Логване в магазина

» Нова регистрация » Забравена парола?

Тук се намира пълната информация за предлаганите от нас музикални продукти с експресна доставка! Минималната поръчка е 1 CD, 1 DVD, 1 TS, 1 LS или 1 Vinyl.

Над 10 000 заглавия на склад - доставка 1-5 работни дни;
Цените са с включен ДДС!

+359 (0)2 4834990
+359 (0)885 128823


За допълнителна информация не се притеснявайте да пишете е-мейли.

За доставка с куриер се нуждаем от точен адрес на доставка. За доставка по пощата се нуждаем от трите ви имена, точен адрес и кода на близкия до вас пощенски клон от където ще освободите пратката.

V. A.


Tracklist DVD 1:

1. Dimmu Borgir Progenies Of The Great Apocalypse
2. Edguy King Of Fools
3. Mnemic Liquid
4. Deathstars Syndrome
5. In Flames The Quiet Place
6. Primal Fear Metal Is Forever
7. Raunchy Watch Out
8. Re:Aktor Damage Zone
9. Children Of Bodom Sixpounder
10. Kataklysm As I Slither
11. Subway To Sally Unsterblich
12. Therion To Mega Therion
13. Hammerfall Always Will Be
14. Nevermore Enemies Of Reality
15. Nightwish Over The Hills And Far Away
16. Immortal Grim And Forbitten Kingdoms
17. Entombed Wolverine Blues
18. Machine Head Imperium
19. Fireball Ministry Flatline
20. Tiamat Cain
21. Rhapsody Rain Of A Thousand Flames
22. Iced Earth The Reckoning
23. Napalm Death Mass Appeal Madness
24. Thunderstone Until We Touch The Burning Sun
25. Benediction The Grotesque

Special Bonus Material DVD 1:
Studioreports - Edguy, Orphanage, In Flames, Ektomorf, Farmer Boys (Making Of)

Tracklist DVD 2:

1. Crematory Greed
2. Soilwork Light The Torch
3. Anthrax Taking The Music Back
4. Farmer Boys Stay Like This Forever
5. Exodus War Is My Shepherd
6. Savatage Gutter Ballet
7. In Extremo Kuss Mich
8. Orphanage At The Mountains Of Madness
9. Sinner Used To The Truth
10. Helloween If I Could Fly
11. Destruction Desecrators (Of The New Age)
12. Stratovarius I Walk To My Own Song
13. Graveworm Awaiting The Shining
14. Samael Infra Galaxia
15. Soulfly Seek'n'Strike
16. Arch Enemy We Will Rise
17. Saxon Killing Ground
18. Hypocrisy Roswell 47
19. Bolt Thrower Cenotaph
20. Meshuggah Transfixion
21. Darkane Chaos Vs. Order
22. Motorhead God Save The Queen
23. Rage Down
24. Dark Tranquillity Monochromatic Stains
25. Disbelief To The Sky

Special Bonus Material DVD 2:

Audiopart: Upcoming & New Stuff On Nuclear Blast
Thunderstone “Break The Emotions”
Farmer Boys ”Like Jesus Wept”
Exodus “Blacklist”
Raunchy “I Get What I See”
Hypocrisy “Slave To The Parasite”
Primal Fear ”Suicide And Mania”
Crematory “Greed”
Ektomorf “Destroy”
Kataklysm “The Ambassador Of Pain”
In Flames “Borders And Shading”
Prime sth ”Pieces” (Single Edit)
Orphanage “Beyond The Fall”
Golem ”Al-Ghanor”
Therion “Three Ships Of Berik - Part I” - Lemuria

Death Angel, Dew-Scented, Misery Index, Mystic Prophecy, Exodus