APOCALYPTICA - APOCALYPTICA (CD)

Търсене в магазина

Логване в магазина

» Нова регистрация » Забравена парола?

Тук се намира пълната информация за предлаганите от нас музикални продукти с експресна доставка! Минималната поръчка е 1 CD, 1 DVD, 1 TS, 1 LS или 1 Vinyl.

Над 10 000 заглавия на склад - доставка 1-5 работни дни;
Цените са с включен ДДС!

телефон:
+359 (0)2 4834990
+359 (0)885 128823

e-mail:
wizard@wizard.bg

За допълнителна информация не се притеснявайте да пишете е-мейли.

За доставка с куриер се нуждаем от точен адрес на доставка. За доставка по пощата се нуждаем от трите ви имена, точен адрес и кода на близкия до вас пощенски клон от където ще освободите пратката.

APOCALYPTICA

APOCALYPTICA APOCALYPTICA (CD)

Финландското чело-рок трио APOCALYPTICA пусна на пазара новия си едноименен албум APOCALYPTICA. Голямата новина е, че първият сингъл от него е вече готов и се казва “Bittersweet”, а в записите участват двата най-популярни вокала на финландската рок музика в момента - фронтменът на H.I.M. - Виле Вало и Лаури Йонен от “The Rasmus”.

“Bittersweet” е мрачна балада (в типичния стил на всичките участници) и е съвместно написана от APOCALYPTICA, Виле и Лаури. Ейка Топинен, Пааво Лотьонен и Перту Кивилаксо са поканили Виле и Лаури да участват в заснемането на видеоклипа към парчето“Bittersweet”, факт, който предизвика всеобща радост сред многобройните им почитателки. Снимките са направени в Хелзинки, а режисьор (естествено пак, финландец ) е Анти Йокинен.

APOCALYPTICA направиха истинска революция навремето, когато трима обещаващи челисти от прочутата Музикална Академия Сибелиус седнаха и направиха свои интерпретации въху “класически” парчета на Металика, Слейър и Сепултура. Но те не спряха дотук. След кавър периода, групата намери своята музикална идентичност и последваха двата авторски албума - “Cult” and “Reflections”, които доказаха, че APOCALYPTICA е група с огромен потенциал. Новият албум е всичко това, което феновете на триото очакват - мрачен китарен саунд и меланхолично настроение.

TRACKLIST:

1.     "Life Burns!"     Note 1     03:06
2.     "Quutamo"     Note 2     03:27
3.     "Distraction"           03:56
4.     "Bittersweet"           04:25
5.     "Misconstruction"           03:55
6.     "Fisheye"           04:09
7.     "Farewell"           05:32
8.     "Fatal Error"           02:59
9.     "Betrayal/Forgiveness"     05:13
10.     "Ruska"     Note 3     04:39
11.     "Deathzone"    10:14