PRO-ROCK MAGAZINE - ISSUE 98

Търсене в магазина

Логване в магазина

» Нова регистрация » Забравена парола?

Тук се намира пълната информация за предлаганите от нас музикални продукти с експресна доставка! Минималната поръчка е 1 CD, 1 DVD, 1 TS, 1 LS или 1 Vinyl.

Над 10 000 заглавия на склад - доставка 1-5 работни дни;
Цените са с включен ДДС!

телефон:
+359 (0)2 4834990
+359 (0)885 128823

e-mail:
wizard@wizard.bg

За допълнителна информация не се притеснявайте да пишете е-мейли.

За доставка с куриер се нуждаем от точен адрес на доставка. За доставка по пощата се нуждаем от трите ви имена, точен адрес и кода на близкия до вас пощенски клон от където ще освободите пратката.

PRO-ROCK MAGAZINE

PRO-ROCK MAGAZINE ISSUE 98

НА КОРИЦАТА НА ТОЗИ ВЕСЕЛ КОЛЕДЕН БРОЙ Е KING DIAMOND:
King Diamond, един от най-емблематичните, влиятелни, култови, ексцентрични и скандални артисти се завръща – както самият той казва – от едно кошмарно странстване из отвъдния свят. Надмогнал смъртта, разбил на парчета ковчега си, King е отново сред нас – по-жив от всякога, с творчески хъс и воля за живот, които придобива само докосналият се до Края. Кроящ нови и нови пъклени планове, Kim Bendix Petersen подготвя изненади, от които ще ви настръхнат косите. С огромна охота и своеобразно гостоприемство, King Diamond ни покани пред неговите кошмарни двери, разкривайки ни толкова голяма част от мрачния си вътрешен свят, каквато не сте и сънували. И за това ви казваме – пригответе се! Кралят се завърна!

Още в броя:

FROM THE UNDERGROUND AND BELOW
Мястото, където мракът поглъща светлината завинаги. Мястото, където по-страхливите или просто неопитните не трябва да стъпват. Място за самотници, неразбрани гении и социопати. Мястото, където споменаването на думите „мейджър” и „Билборд” се наказва със смърт. Мястото на тези, които никога не ще се къпят в слава и пари – тяхната съдба и проклятие... В този брой GRAND SUPREME BLOOD COURT, LICH KING, RAGNAROK, HOODED MENACE, КЛАСАЦИЯ НА НАЙ-ЯКИТЕ ЕКСТРЕМНИ АЛБУМИ ЗА 2012 Г.

Както и
КЛАСАЦИЯТА НА ПРО-РОК ТОП 20 ЗА ГОДИНАТА, най-добрите дебюти, разочарованията, какво се случи в модерния рок и метъл през годината и какво да очакваме през 2013 г.

Още в броя:
HELLOWEEN, PORCUPINE TREE, PARKWAY DRIVE, CULT OF LUNA, THE AMITY AFFLICTION, ANTIMATTER, CONVERGE, A LIFE ONCE LOST.

Нашите култови рубрики:

Скенер – BLACK SABBATH
Историята на една обложка – KISS – Destroyer
Историята на един класически албум – URIAH HEEP– Demons And Wizards
Произведено в България  – WARTIME, ЮВИГИ
Kamenitza Live – TANKARD
Великите турнета – PINK FLOYD – In The Flesh North American Tour
Macabra – Тъмно Про-Рок пространство, посветено на хорър жанра и контракултурата
На прицел – 20 години по-рано - АЛБУМИТЕ НА 1992 г.

Addicted To – рубрика, посветена на хобита, мании, увлечения и други страсти, от които страдат музикантите. Ред е на Kirk Hammett от METALLICA.

ПЛАКАТИТЕ:
SLASH и BLUT AUS NORD.

Както винаги много новини, ревюта, предстоящи албуми...