WINTERSUN [ex-ENSIFERUM] - WINTERSUN (CD)

Търсене в магазина

Логване в магазина

» Нова регистрация » Забравена парола?

Тук се намира пълната информация за предлаганите от нас музикални продукти с експресна доставка! Минималната поръчка е 1 CD, 1 DVD, 1 TS, 1 LS или 1 Vinyl.

Над 10 000 заглавия на склад - доставка 1-5 работни дни;
Цените са с включен ДДС!

телефон:
+359 (0)2 4834990
+359 (0)885 128823

e-mail:
wizard@wizard.bg

За допълнителна информация не се притеснявайте да пишете е-мейли.

За доставка с куриер се нуждаем от точен адрес на доставка. За доставка по пощата се нуждаем от трите ви имена, точен адрес и кода на близкия до вас пощенски клон от където ще освободите пратката.

WINTERSUN [ex-ENSIFERUM]

WINTERSUN [ex-ENSIFERUM] WINTERSUN (CD)

ТОВА Е НЕВЕРОЯТЕН АЛБУМ! WINTERSUN е групата на главния мозък на ENSIFERUM , певеца и мултиинструменталист Jari Maenpaa. В записите участва и невероятният Kai Hahto - барабанист на финландския грайнд/дет метъл фактор ROTTEN SOUND и затова има адски ритъм. Още удивителната обложка, рисувана от Necrolord подсказва, какво може да се очаква от съдържанието на този дебют на WINTERSUN - музика родена в далечните северни земи на неизброими езера и зима, която продължава сякаш безкрайно. Звучи мощно и тържествено, като очевидно има много влияния от Скандинавския фолклор. Всъщност албумът е много разнообразен и покрива широк спектър от агресивната музика - спиийд метъл, китарни атаки, бомбастични мелодии или парчета със средно темпо. Всичко започва със скоростните 'Beyond The Dark Sun' и 'Winter Madness', които впечатляват с чудесните технически способности на музикантите, след това идват епични песни, с тежки припеви - 'Sleeping Stars' и 'Death And The Healing'. Те са израз на дълбоко емоционалната и меланхолична душевност на Jari. Прави впечатление, че вокалите винаги пасват перфектно на конкретното настроение - Jari умее всичко - мелодични чисти вокали, брутален рев или викингско пеене. Това е истински шедьовър на мелодичния хеви метъл, с елементи на мелодичен дет и епична викингска музика. Това е албум, който е задължителен за всеки фен на ранния AMORPHIS, ENSIFERUM, CHILDREN OF BODOM, MOONSORROW и BAL-SAGOTH!

Tracklisting:

01. Beyond The Dark Sun
02. Winter Madness
03. Sleeping Stars
04. Battle Against Time
05. Death And The Healing
06. Starchild
07. Beautiful Death
08. Sadness And Hate

Line-Up:

Jari Maenpaa - vocals, guitars, bass, programmings
Kai Hahto - drums

Band website:
www.wintermadness.net