BLACKMORE’S NIGHT - A KNIGHT IN YORK (DVD)

Търсене в магазина

Логване в магазина

» Нова регистрация » Забравена парола?

Тук се намира пълната информация за предлаганите от нас музикални продукти с експресна доставка! Минималната поръчка е 1 CD, 1 DVD, 1 TS, 1 LS или 1 Vinyl.

Над 10 000 заглавия на склад - доставка 1-5 работни дни;
Цените са с включен ДДС!

телефон:
+359 (0)2 4834990
+359 (0)885 128823

e-mail:
wizard@wizard.bg

За допълнителна информация не се притеснявайте да пишете е-мейли.

За доставка с куриер се нуждаем от точен адрес на доставка. За доставка по пощата се нуждаем от трите ви имена, точен адрес и кода на близкия до вас пощенски клон от където ще освободите пратката.

BLACKMORE’S NIGHT

BLACKMORE’S NIGHT A KNIGHT IN YORK (DVD)

Който е бил на концерт на дуото Blackmore`s Night и обича ренесансова музика, знае какво да очаква от това лайв издание: особеното изпълнение на живо на певицата Candice Night и уникалната китара на Richie Blackmore ги превръщат в нещо повече от обикновено дуо. Това е една двойка, която живее един за друг, с много страст. Страст към музиката от едно време, без излишни движения, без модерни средства, без никакви технически нововъведения. В A Night In York на Blackmore`s Night бликат истински емоции - не изкуствени, а човешки. Емоции, които се движат. Ето защо, Blackmore`s Night са като жива атракция. Тук се осъществява взаимодействия, които могат да бъдат разбрани не само на чисто музикално ниво: групата и феновете са като произведение на изкуството, което рядко се случва в наши дни. Предпочитанието към инструментите и дрехите клонят към средновековния гардероб.

Заснетото събитие се случва късно вечерта на 30 Септември 2011 г., когато Blackmore`s Night гостуват в Йорк, Северна Англия. За първи път от четири години насам Richie Blackmore e в родината си; четири години, в които двата новоиздадени студийни албуми - \"Secret Voyage\" (2008) и \"Autumn Sky” (2010 г.) се класират съответно на 14-то и 15-то място в класациите. Така че, от там има достатъчно материал, който чака премиерата си на живо. Избрана е най-подходящата атмосфера за това: вековната Grand Opera House, топлината на избледняващия ден, групата и публиката, които  придружават дуото в музикалното му пътешествие през вековете.

“A Night In York\" е третото DVD на Blackmore`s Nigh. То не е просто концерт, филм, снимки и музика. Докато по-голямата част на музикантите днес следват точно определен сценарий и не се осмеляват да правят експерименти, при Blackmore`s Night импровизацията е от съществено значение. Може би това е също и заради стария навик на Blackmore преди всеки концерт публиката да се вгледа внимателно в пътната карта за следващите няколко часа, за да се получи това уникално съвместно пътешествие.

И така е правилно: A Night In York е едно напречно сечение на впечатляващата дискография на англо-американската фолк-рок група, с акцент върху последните два студийни албума и с фантастични лайв версии на песни като \"Locked Within the Crystal Ball\" \" и \"Darkness\" - основни примери за виртуозността на групата. Умението на Blackmore`s Night да прехвърлят лесно собствения си стил върху чужди композиции, разкрива чудесната интерпретация на почти непознатата балада на Bee Gees \"First Of May\", което не е част от стандартната програма на Blackmore`s Night, но е едно спонтанно допълнение към тази специална вечер и специално „Благодаря!” на публиката в Йорк.

TRACKLIST DVD/ BLURAY:

1 - Locked Within The Crystal Ball 8:46 
2 - Gilded Cage 4:08 
3 - The Circle 7:33 
4 - Journeyman 13:22 
5 - World Of Stone 7:34 
6 - The Peasant\'s Promise 5:34 
7 - Toast To Tomorrow 5:09 
8 - Fires At Midnight 9:49 
9 - Barbara Allen 5:23 
10 - Darkness 3:27 
11 - Dance Of The Darkness 4:38 
12 - Dandelion Wine 6:23 
13 - All The Fun Of The Fayre 4:03 
14 - First Of May 5:25 
15 - A Day In York (Minstrel Hall) 2:43