ADELE - LIVE AT THE ROYAL ALBERT HALL (DVD+CD)

Търсене в магазина

Логване в магазина

» Нова регистрация » Забравена парола?

Тук се намира пълната информация за предлаганите от нас музикални продукти с експресна доставка! Минималната поръчка е 1 CD, 1 DVD, 1 TS, 1 LS или 1 Vinyl.

Над 10 000 заглавия на склад - доставка 1-5 работни дни;
Цените са с включен ДДС!

телефон:
+359 (0)2 4834990
+359 (0)885 128823

e-mail:
wizard@wizard.bg

За допълнителна информация не се притеснявайте да пишете е-мейли.

За доставка с куриер се нуждаем от точен адрес на доставка. За доставка по пощата се нуждаем от трите ви имена, точен адрес и кода на близкия до вас пощенски клон от където ще освободите пратката.

ADELE

ADELE LIVE AT THE ROYAL ALBERT HALL (DVD+CD)

2011 година беше невероятна за Адел – албумът й “21” и хитовете от него  "Rolling In The Deep" и "Someone Like You" разбиха всички възможни класации и заслужено осигуриха на певицата титлата на „Най-продаван изпълнител в света”. „21” е най-търсеният албум на планетата, с над 12 милиона продадени копия, а във Великобритания и второто място по продажби принадлежи на Адел – с нейния дебютен албум „19”. И не само това – на Острова звездата на XL Recordings се превърна в най-търсения и продаван артист за последното десетилетие.

През цялата 2011-та Адел получаваше непрестанно възторжени отзиви за изпълненията си на живо и логично, като кулминация на тази изключителна година, излезе първото й дългоочаквано DVD "Live At The Royal Albert Hall", което ни разкрива защо точно Адел е сред най-търсените концертни артисти в света.

"Live At The Royal Albert Hall" излиза на DVD и Blu-Ray и включва 90-минутен концерт на Адел от Royal Albert Hall, Лондон, както и бекстейдж кадри, заснети през деня преди представлението. DVD-то се продава в пакет със CD, благодарение на което за първи път феновете ще могат да чуят всички свои любими песни на Адел, събрани на едно място, както и интересните й кавъри на “I Can’t Make You Love Me” на Бони Рейт и “If It Hadn’t Been For Love” на The Steeldrivers.

TRACKLIST DVD/ CD:

Hometown Glory
I’ll Be Waiting
Don’t You Remember
Turning Tables
Set Fire To The Rain
If It Hadn’t Been For Love
My Same
Take It All
Rumour Has It
Right As Rain
One & Only
Lovesong
Chasing Pavements
I Can’t Make You Love Me
Make You Feel My Love
Someone Like You
Rolling In The Deep