ЕР МАЛЪК - ЛИЧНО! (CD)

Търсене в магазина

Логване в магазина

» Нова регистрация » Забравена парола?

Тук се намира пълната информация за предлаганите от нас музикални продукти с експресна доставка! Минималната поръчка е 1 CD, 1 DVD, 1 TS, 1 LS или 1 Vinyl.

Над 10 000 заглавия на склад - доставка 1-5 работни дни;
Цените са с включен ДДС!

телефон:
+359 (0)2 4834990
+359 (0)885 128823

e-mail:
wizard@wizard.bg

За допълнителна информация не се притеснявайте да пишете е-мейли.

За доставка с куриер се нуждаем от точен адрес на доставка. За доставка по пощата се нуждаем от трите ви имена, точен адрес и кода на близкия до вас пощенски клон от където ще освободите пратката.

ЕР МАЛЪК

ЕР МАЛЪК ЛИЧНО! (CD)

Още една легена от не-далечното минало се завръща!

Една от най-сериозните български групи от началото на 90-те - Ер малък (Ь) преиздава на CD двата си албума. Става дума за “Ер малък 1” от 1992 година и “Лично” от 1994 година.

Точно днес, 23 декември на пазара излиза и вторият от двата диска – “Лично!”. Първото CD – “Ер малък 1” излезе на пазара за 29 ноември.

Продуцент е Адриан Иванов – пианист на групата във всичките й периоди.

Двата диска излизат в луксозен вариант, с голяма книжка и личен колекционерски номер, за всеки закупил диск от тиража, а той е лимитиран – само 500 бр.

В новите издания на албумите са включени и бонуси – за “Ер малък 1”, това са две нови песни, а към новото издание на “Лично!” - 4 бонус трака.

Нека ви напомним, че албума “Ер малък 1” спечели през 1993-та година наградата за албум на годината, а група Ер Малък беше отличена за най-добра група на годината от тогава единствените музикални награди, раздавани от вестник “Ритъм”.

През годините състава на групата е претърпявал известни промени, но основните лица в Ер Малък са - Любомир Малковски - китара и вокал; Адриан Иванов – клавири; Ивайло Петров – бас и Орлин Радински – Линча – барабани. За известен период, част от групата са били и барабаниста Александър Каранджулов и китариста Румен Антов – Ричи.

Препоръчителната цена на дисковете е 12 лв, те се разпространяват от музикална компания Wizard.