U2 - BEST OF 1990-2000 (DVD)

Търсене в магазина

Логване в магазина

» Нова регистрация » Забравена парола?

Тук се намира пълната информация за предлаганите от нас музикални продукти с експресна доставка! Минималната поръчка е 1 CD, 1 DVD, 1 TS, 1 LS или 1 Vinyl.

Над 10 000 заглавия на склад - доставка 1-5 работни дни;
Цените са с включен ДДС!

телефон:
+359 (0)2 4834990
+359 (0)885 128823

e-mail:
wizard@wizard.bg

За допълнителна информация не се притеснявайте да пишете е-мейли.

За доставка с куриер се нуждаем от точен адрес на доставка. За доставка по пощата се нуждаем от трите ви имена, точен адрес и кода на близкия до вас пощенски клон от където ще освободите пратката.

U2

U2 BEST OF 1990-2000 (DVD)

Eмблемите на музиката от последното десетилетие на 20-ти век, събрани в една задължителна колекция на DVD.

U2 - група с 22-годишна история, издавана в милиони копия, удостоена със 7 награди “Грами” и събрала стотици хиляди екзалтирани фенове по стадионите на концертите си само през последната година. Група, която не влиза в нито една рамка, а е символ за разрушаването им. Каквото и да се каже, за да се определи мястото на U2 на музикалната сцена, не би било достатачно. По-уместно е да се говори за музикалното течение, което групата създаде и последователите, които има зад гърба си.

Няма никакво съмнение, че U2 заслужено са спечелили славата на една от най-великите групи в музикалната история. И въпреки че влиянието им става все по-голямо, турнетата им все по-мащабни и концертите им все повече наблягат на шоуто, легендарните ирландци си остават същата пост-пънк банда от Дъблин с ярко изразен епичен, плътен, китарен звук. Сега всички меломани могат да се насладят на онези песни от последното десетилетие, които са помогнали на не един музикален вкус да бъде оформен. Парчета, които карат милиарди хора по света с гордост да се нарекат U2 фенове.

В компилацията “Best Of…”, издадена у нас на DVD, е събрано най-доброто от втората декада на музикалната история на ирландската група.

“Electrical Storm” – едно от двете нови попълнения в звездната колекция от U2 парчетата от “Best Of 1990-2000” – е перфектната комбинация от музика, текст и изпипан до съвършенство видеоклип. Сред останалите заглавия, включени в компилацията, които всеки меломан знае наизуст, са Even Better Than The Real Thing, Mysterious Ways, One, Stay (Faraway, So Close!) и още много други.

Четири от парчетата – Gone, Staring At The Sun, Numb и Discothиque – са преработени от продуцента Mike Hedges.

Тази компилация е отражение на всички онези музикални експерименти, които определят U2 като група, от която се очакват още много нови шедьоври. Едно е сигурно – че каквото и да издадат U2 през 2010, то със сигурност ще си струва.

TRACKLIST DVD:

"Even Better Than the Real Thing" – 3:39
"Mysterious Ways" – 4:02
"Beautiful Day" – 4:05
"Electrical Storm" (William Orbit mix) – 4:37
"One" – 4:36
"Miss Sarajevo" (Radio edit) – 4:30
"Stay (Faraway, So Close!)" – 4:58
"Stuck in a Moment You Can't Get Out Of" – 4:31
"Gone" (new mix) – 4:32
"Until the End of the World" – 4:38
"The Hands That Built America" – 4:57
"Discothиque" (new mix) – 4:40
"Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me" – 4:44
"Staring at the Sun" (new mix) – 4:48
"Numb" (new mix) – 4:21
"The Fly" - 4:28