АХАТ - MADE IN USA (DVD)

Търсене в магазина

Логване в магазина

» Нова регистрация » Забравена парола?

Тук се намира пълната информация за предлаганите от нас музикални продукти с експресна доставка! Минималната поръчка е 1 CD, 1 DVD, 1 TS, 1 LS или 1 Vinyl.

Над 10 000 заглавия на склад - доставка 1-5 работни дни;
Цените са с включен ДДС!

телефон:
+359 (0)2 4834990
+359 (0)885 128823

e-mail:
wizard@wizard.bg

За допълнителна информация не се притеснявайте да пишете е-мейли.

За доставка с куриер се нуждаем от точен адрес на доставка. За доставка по пощата се нуждаем от трите ви имена, точен адрес и кода на близкия до вас пощенски клон от където ще освободите пратката.

АХАТ

АХАТ MADE IN USA (DVD)

Историческият първи албум на българска рок група, изцяло записан, продуциран и мастериран в Съединените щати! Фантастичен саунд, текстове на английски. Стилът все пак не може да се сбърка - категорични 100% АХАТ! На 19 май 204-та е официалната дата на издаване в България на дългоочаквания албум на АХАТ - "Made IN USA". Легендарния албум, записан в периода юни - юли 1999 година в Америка е в продажба на мултимедиен компактдиск, касета, видеокасета и DVD. Албумът е записан в студио “Грег Райк Пръдакшън” в Алтамонте Спрингс, Флорида в периода юни-юли 1999 година. Тонрежисьор е Дарън Шнайдър, работил по последните четири албума на Дийп Пърпъл (на три от тях е продуцент заедно с Роджър Глоувър). Записите са смесени в “Трансконтинентъл Студио” в Орландо, Флорида (изключително модерен студиен комплекс, който работи за едни от най-скъпите американски проекти като Бекстрийт Бойс). От фирма, специализирала се в "беклайн" оборудване, са наети всички инструменти, нужни за записа. Дори в някои песни може да се чуе звука на хамонд органът на Джон Лорд (Дийп Пърпъл, Уайтснейк, Рейнбоу) и някои от барабаните на Йън Пейс (Дийп Пърпъл) – с част от тези инструменти АХАТ записват в легендарното студио. Записите са смесени в “Трансконтинентъл Студио” в Орландо, Флорида (изключително модерен студиен комплекс, който работи за едни от най-скъпите американски проекти като Бекстрийт Бойс). Мастерингът на "Made In USA" e направен през август 1999 г. в “Стърлинг Саунд Студио” в Ню Йорк от Джордж Марино. Звукозаписа на албума "Made In USA" е най-голямата инвестиция правена от български музикален продуцент – само тази част от проекта е с бюджет около 200,000 долара! Албума, съдържа 10 песни, между които вече добре познатия радио сингъл - “You Are Nothing But A Dream” в чийто видеоклип са използвани кадри от предаването “Море от любов”. Албумът – "Made In USA" има и филмова версия, тя е заснета от Global Films, режисиран от Маги Халваджиян. "Made In USA" е филм за рок група Ахат, с участието на Ахат, филм за един техен ден, за една репетиция. Камерите са разположени произволно из репетиционната. Слушаме песните, чуваме разговорите между тях. Улавяме атмосферата. Час по час. Очаква се в началото на лятото, АХАТ да направят голямо национално турне (включващо повече от десет града) на което да представят на живо песните от "Made In USA".