Търсене в магазина

Логване в магазина

» Нова регистрация » Забравена парола?

Тук се намира пълната информация за предлаганите от нас музикални продукти с експресна доставка! Минималната поръчка е 1 CD, 1 DVD, 1 TS, 1 LS или 1 Vinyl.

Над 10 000 заглавия на склад - доставка 1-5 работни дни;
Цените са с включен ДДС!

+359 (0)2 4834990
+359 (0)885 128823


За допълнителна информация не се притеснявайте да пишете е-мейли.

За доставка с куриер се нуждаем от точен адрес на доставка. За доставка по пощата се нуждаем от трите ви имена, точен адрес и кода на близкия до вас пощенски клон от където ще освободите пратката.



- The first DVD release of the leading band on the British neo-progressive scene!
- Fantastic show recorded in November 2005 at Wyspiaсski Theatre in Katowice!
- Majestic guitars and keyboards, sophisticated compositions and Tracy Hitchings' beautiful, mighty voice!
- Landmarq musicians have worked with / supported / cooperated with: Pendragon, Clive Nolan & Strangers On A Train, John Wetton, Shadowland, Camel, Suzi Quatro, Steve Hackett, Focus, Marillion, Greenslade, IQ, Clive Nolan's Thin Ice Orchestra, Arena, Jadis, Quasar, Janison Edge, ELO, Gandalf, and many, many more!
- Classic collector's item - a must for every prog-rock fan!


Live at Wyspiaсski Theatre:
1. Entertaining Angels
2. Calm before the Storm
- part 1. Strange but Beautiful
- part 2. Spiderman
- part 3. From the Abyss
3. Prayer
4. Thunderstruck
5. Walking On Eggshells
6. Landslide
7. Timeline
8. Mountains Of Anglia
9. Lighthouse

Bonus video tracks:
1. Between Sleeping and Dreaming (Recorded Live at The Whitchurch Festival 2000)
2. Killing Fields (Recorded in Uden, Holland 1993)
3. Dancing on Stones - Why am I Standing
4. Janison Edge - Services of Mary Goode (Recorded at ProgFarm Festival Holland)
5. Janison Egde - Beneath the Boy (Recorded at ProgFarm Festival Holland)

Bonus audio tracks:
1. Solitary Witness (Recorded live in Uden, Holland 1995)
2. Freefall (Recorded live in London 1993)
3. Instrumental Medley (Recorded live in Belgium 1998)
a. Killing Fields
b. Cutting Room
c. Ta'Jiang
d. Narovlya
4. Science of Coincidence (Unreleased single version 1998)
5. Summer Madness (Unreleased single version 1998)
6. Do or Die! (Unreleased studio version 1995)


Tracy Hitchings - vocals
Uwe D’Rose - guitars
Steve Gee - basses
Mike Varty - keyboards
Dave Wagstaffe - drums