КОНКУРЕНТ/ ЕРА/ АХАТ - ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ ПО-КЪСНО (DVD)

Търсене в магазина

Логване в магазина

» Нова регистрация » Забравена парола?

Тук се намира пълната информация за предлаганите от нас музикални продукти с експресна доставка! Минималната поръчка е 1 CD, 1 DVD, 1 TS, 1 LS или 1 Vinyl.

Над 10 000 заглавия на склад - доставка 1-5 работни дни;
Цените са с включен ДДС!

телефон:
+359 (0)2 4834990
+359 (0)885 128823

e-mail:
wizard@wizard.bg

За допълнителна информация не се притеснявайте да пишете е-мейли.

За доставка с куриер се нуждаем от точен адрес на доставка. За доставка по пощата се нуждаем от трите ви имена, точен адрес и кода на близкия до вас пощенски клон от където ще освободите пратката.

КОНКУРЕНТ/ ЕРА/ АХАТ

КОНКУРЕНТ/ ЕРА/ АХАТ ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ ПО-КЪСНО (DVD)

ЛУКСОЗНОТО КОЛЕКЦИОНЕРСКО DVD „ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ ПО-КЪСНО” – ИЗЛЕЗЕ НА ПАЗАРА СПЕЦИАЛНО ЗА КОЛЕДА! По Коледа на музикалния пазар излезе дългоочакваното концертно DVD „Двадесет Години по-късно” - специално издание само за колекционери! Продуцентите от София Мюзик Ентърпрайсис са планирали издаването му точно в навечерието на най-светлия празник Коледа, за радост на всички почитатели на рока у нас! Това е един прекрасен подарък както за най-запалените фенове-меломани, така и за всеки ценител на истинската тежка музика в България! Колекционерското DVD съдържа запис на състоялия се на 28 юни 2006г. в столичната зала “Универсиада” концерт на КОНКУРЕНТ, ЕРА и АХАТ. С това събитие беше отбелязана 20-годишнината от създаването на трите най-емблематични групи на тежкия рок в България. КОНКУРЕНТ, ЕРА и АХАТ са създадени в средата на 80-те и още с появата си печелят изключителна популярност! Те изнасят по над 200 концерта годишно в цялата страна, а музиката им е много харесвана и търсена сред феновете. Затова, когато в края на 80-те държавната фирма “Балкантон” издава първите им плочи, те вече имат по няколко ре-тиража и продадените копия надминават 100 000! Трите групи са основните фигури и хедлайнери на актуалните в онези години рок фестивали. Те са автори на едни от най-знаменателните български парчета за края на 80-те и началото на 90-те години. За концерта „Двадесет години по-късно” КОНКУРЕНТ, ЕРА и АХАТ се събират за пръв път след 15-годишно прекъсване! На сцената в зала „Универсиада” свирят едни от най-известните музиканти на България, превърнали се в легенди на родната рок сцена. Концертът е зареден с взривяваща рок енергия, огнени пироефекти, тежки китарни рифове и пулсиращ мощен звук! Концертът, записан на това DVD, е истинско историческо събитие! Той е трибют към времето, когато рокът в България изкрещя на всички, че е време за промяна – много преди политиците-демократи да се събудят от комунистическия сън. Този концерт събира на една сцена всички рок химни и техните създатели, някои от които днес са водещи бизнес фигури в музикалния живот на България. DVD-то включва 16 парчета, изпълнени на живо, включително безспорните и вечни „Аз съм твоя вечен конкурент” и „Дай ми време” на КОНКУРЕНТ, „Градът” и „Suicide” на ЕРА, „Походът” и „Черната овца” на АХАТ и още много други. Освен запис на бенефисния концерт, луксозното DVD съдържа и специален бонус - 17 аудио парчета на ЕРА и техния видео клип „Suicide”!