LUCA TURILLI - THE INFINITE WONDERS OF CREATION LTD. EDIT. (CD+CDS BOX)

Търсене в магазина

Логване в магазина

» Нова регистрация » Забравена парола?

Тук се намира пълната информация за предлаганите от нас музикални продукти с експресна доставка! Минималната поръчка е 1 CD, 1 DVD, 1 TS, 1 LS или 1 Vinyl.

Над 10 000 заглавия на склад - доставка 1-5 работни дни;
Цените са с включен ДДС!

телефон:
+359 (0)2 4834990
+359 (0)885 128823

e-mail:
wizard@wizard.bg

За допълнителна информация не се притеснявайте да пишете е-мейли.

За доставка с куриер се нуждаем от точен адрес на доставка. За доставка по пощата се нуждаем от трите ви имена, точен адрес и кода на близкия до вас пощенски клон от където ще освободите пратката.

LUCA TURILLI

LUCA TURILLI THE INFINITE WONDERS OF CREATION LTD. EDIT. (CD+CDS BOX)

Известен най-вече като основния китарист, съкомпозитор и съосновател на симфоничните филмскор метъли Rhapsody, Luca Turilli е опитен и изкусен музикант. С третия си самостоятелен албум - The Infinite Wonders of Creation, Turilli завършва епичната си трилогия. Трилогията за почна през 1999 с албума King of the Nordic Twilight, последва го Prophet of the Last Eclipse. И двата албума заеха престижни места в немската музикална класация, както и в класациите на други държави по света.

Докато първият албум беше вдъхновен и като текст, и като музика от фентъзи история, съчинена от самия Luca, вторият албум представя еволюцията на “типичния” за италианеца стил. В текстовете си личи, че албумът е повлиян от един от любимите на Luca научнофантастични филми – “Смъртоносен хоризонт” на режисьора Пол Андерсън.
В стремежа си да претвори мистичната атмосфера на космическите пейзажи в музика, Luca експериментира и добавя уникални елементи към музиката си, както и футуристични и електронни звуци.

След като е изследвал миналото и бъдещето, Luca се концентрира върху настоящето, за да довърши музикалната си трилогия. С The Infinite Wonders of Creation, Turilli композира симфония, посветена на Майката Природа; темата за природата го е вдъхновявала и въодушевявала музикално и философски години наред. Симфонията мигновено грабва въображението на слушателя с атмосферични звуци, оперни женски вокали и симфонични оркестрации. The Infinite Wonders Of Creation е вглъбен и абстрактен албум, докоснал се до вечните теми за живота, смъртта, добро, зло, вселената и философията. Песни като “Mother Nature” и “Altitudes” представят дуалистичната елегантност и мощ на композициите на Turilli.

The Infinite Wonders Of Creation бележи и дебюта на двойния музикален талант на Luca: като китарен виртуоз, но и като изумителен клавирист. На Turilli акомпанират същите музиканти, помогнали му при създаването на първите два албума: вокалистът Olaf Hayer, басистът Sascha Paeth и барабанистът Robert Hunecke-Rizzo, както и гост-вокалистката Bridget Fogle.

The Infinite Wonders of Creation представя логическото развитие на музикалния талант на Luca, както в музикално, така и в текстово отношение; албумът е пътешествие в музикалните творения на един музикант, мислител и маестро. Този албум затваря последната страница в досегашната музикална кариера на италианеца, но в същото време отваря чудесни възможности за бъдещо музикално развитие.

TRACKLIST:

1. Secrets Of Forgotten Ages
2. Mother Nature
3. Angels Of The Winter Dawn
4. Altitudes
5. The Miracle Of Life
6. Silver Moon
7. Cosmic Revelation
8. Pyramids And Stargates
9. Mystic And Divine
10. The Infinite Wonders Of Creation

Bonus Track:
11. Altitudes (piano version)

Bonus CD Single:
Including 4 brand new tracks from the upcoming album Luca Turilli's Dreamquest "Lost Horizons".

LINE-UP:

Luca Turilli: guitars
Olaf Hayer: vocals
Sascha Paeth: bas, acoustic and additional guitars
Miro: keyboards
Robert Hunecke-Rizzo: drums