AXXIS - PARADISE IN FLAMES LTD. EDIT. (DIGIBOOK)

Търсене в магазина

Логване в магазина

» Нова регистрация » Забравена парола?

Тук се намира пълната информация за предлаганите от нас музикални продукти с експресна доставка! Минималната поръчка е 1 CD, 1 DVD, 1 TS, 1 LS или 1 Vinyl.

Над 10 000 заглавия на склад - доставка 1-5 работни дни;
Цените са с включен ДДС!

телефон:
+359 (0)2 4834990
+359 (0)885 128823

e-mail:
wizard@wizard.bg

За допълнителна информация не се притеснявайте да пишете е-мейли.

За доставка с куриер се нуждаем от точен адрес на доставка. За доставка по пощата се нуждаем от трите ви имена, точен адрес и кода на близкия до вас пощенски клон от където ще освободите пратката.

AXXIS

AXXIS PARADISE IN FLAMES LTD. EDIT. (DIGIBOOK)

"Добре. Малко ще разнообразим днес - казва щастливият вокалист на публиката пред сцената. - Няма да говоря толкова много, както обикновено правя."
Бърборенето е само един от талантите на фронтмена - фронтмен на музиканти с качествени песни и чисто земни и човешки разбирания.
Без съмнение Bernhard Weiss е роден шоумен, който никога не се изтощава на сцената, а Axxis е банда, родена за изпълнения наживо и здраво забива вече 15 години.

"Paradise In Flames", техният девети албум, е поредното доказателство за това. За разпадане и дума не може да става. Също както в предходния албум - "Time Machine", и тук Axxis са се концентрирали върху тежестта. Бандата представя динамична и тежка музика, но без да забравя типичните си хорове-химни. Атмосферичните и бомбастични хорове и мелодии, лесни за запомняне и пеене, са основа на песните.
Няма нужда от повече обяснения, музиката сама говори. "В Axxis най-важното винаги са били песните - обяснява Bernhard. - Те трябва да са истински рок, а преди 15 години рокът беше нещо съвсем различно. В наши дни се налага да свириш доста тежко, за да запазиш рок звученето."

Да разчетеш знаците на времето, без да загубиш корените си, е една от тайните, която Axxis ревностно пазят. Другата е певицата Lakonia. Докато в "Time Machine" тя участваше само в някои хорове, сега пее наравно с Bernhard в няколко парчета. Факт, който засилва типичната за групата свежест и прибавя нещо ново.

Бандата никога не е почивала на стари лаври. За повече от 15 години Axxis са оказвали влияние на хард рок сцената, особено на немската. И досега феновете им са сред най-верните. Където и да свирят Axxis, залите са пълни, а настроението е в пиковата си точка.

Axxis са с култов статут, при това не само в света на хард-рока. Музиката им се превръща в запазена марка за високо качество, а стилът им и досега не може да се сравни с нечий друг.
Всичко човешко е позволено, ето защо, макар че са в музикалния бизнес от толкова много години, момчетата от Axxis не са загубили чувството си за хумор.

Oт няколко години бандата разполага и със собствено студио - Soundwoxx Studio, където са написали, аранжирали и записали всички песни. Както преди, кийбордистът Harry Oellers и вокалистът Bernhard Weiss са свършили по-голямата част от работата, за да може албумът да звучи стегнато и мелодично. За атмосферата му допринася и старият им приятел Dennis Ward (House Of Audio-Studios, Karlsdorf; Pink Cream 69), който миксира и мастерира крайния продукт.

За пореден път резултатът от сътрудничеството им е уникален, разбиващ албум, колкото "paradise" , толкова и "in flames" . Все едно звучи райска музика, но пълна с енергия, свежест и пламък.

TRACKLIST:

01. Paradise In Flames (Intro)
02. Dance With The Dead
03. Tales Of Glory Island
04. Take My Hand
05. Will God Remember Me
06. Talisman
07. Don `t Leave Me
08. Lady Moon
09. Icewind
10. Stay By Me
11. Gods Of Rain
12. Passion For Rock

LINE-UP:

Bernhard Weiss (v)
Harry Oellers (k)
Guido Wehmeyer (g)
Rob Schomaker (b)
Andre Hilgers (d)

DISCOGRAPHY:

Kingdom Of The Night (1989)
Axxis II (1990)
Access All Areas (1991)
The Big Thrill (1993)
Matters Of Survival (1995)
Voodoo Vibes (1997)
Back To The Kingdome (2000)
Eyes Of Darkness (2001)
Time Machine (2004)
Paradise In Flames (2006)