SODOM - SODOM (CD O-CARD)

Търсене в магазина

Логване в магазина

» Нова регистрация » Забравена парола?

Тук се намира пълната информация за предлаганите от нас музикални продукти с експресна доставка! Минималната поръчка е 1 CD, 1 DVD, 1 TS, 1 LS или 1 Vinyl.

Над 10 000 заглавия на склад - доставка 1-5 работни дни;
Цените са с включен ДДС!

телефон:
+359 (0)2 4834990
+359 (0)885 128823

e-mail:
wizard@wizard.bg

За допълнителна информация не се притеснявайте да пишете е-мейли.

За доставка с куриер се нуждаем от точен адрес на доставка. За доставка по пощата се нуждаем от трите ви имена, точен адрес и кода на близкия до вас пощенски клон от където ще освободите пратката.

SODOM

SODOM SODOM (CD O-CARD)

Всички големи класики на немския траш доказват, че музикантите в Германия си тежат на мястото в жанра, държат на суровата си позиция и бълват енергия и хъс от всяка своя пора. Групите от немската траш сцена изпипват всичко докрай, а Sodom заемат специално място в редиците на това музикално течение. В началото на осемдесетте основният двигател на бандата Tom Angelripper направлява кораба Sodom през бурята на трудния пазар, заел безкомпромисна позиция в своите текстове. Албумът на Sodom Agent Orange е първата траш метъл тава, влязла в официалните класации през 1989, а записаният през 2001 M 16 е обявен за най-значимото събитие в траш метъла за последните няколко години. На 24 април 2006 година (в Германия - на 21 април, В САЩ - на 9 май) излиза последното творение на групата, наречено семпло и недвусмислено Sodom. Албумът напълно оправдава името си: изчистен, директен и пълен с енергия.

Началото на групата е поставено през 1980. Още оттогава - в демото In The Sign Of Evil (Steamhammer) и в дебюта им Obsessed By Cruelty - Sodom заплашват открито света. Две години и един албум по-късно бандата обикаля Европа с величия от калибъра на Whiplash и записва концертния Mortal Way Of Life в легендарната Tor 3 в Дюселдорф. С Agent Orange групата от Gelsenkirchen забива най-важния гвоздей в траш жанра. Sodom започват да правят турнета из целия свят, не спират да обикалят Европа, отчитат и редица успешни концерти в Япония и Южна Америка. Албуми като Better Off Dead (1990) или Tapping The Vein (1992) обуславят успеха на бандата, която – въпреки смените в състава – успява да запази уникалното си звучене, главно благодарение на басиста и вокалист Tom Angelripper. През деветдесетте Sodom запазват своята автентичност в албуми като Masquerade In Blood и ’Til Death Do Us Unite, здраво окопани в традицията и в никакъв случай загубили корените си. С излезлия през 1999 Code Red (заглавие, отнасящо се до наказателния код в американските военноморски сили), Angelripper, Bernemann и Schottkowski се доказват като високо политически и граждански отговорни. Тази традиция продължава и през 2001 година с пътуването до Далечния Изток (два концерта - в Бангкок и Сайгон), както и с взривоопасния албум M 16. Непосредствено след това Angelripper се заема с подготовката на първото за Sodom DVD - Lords Of Depravity Part I (днес групата вече работи върху втората част), излязло малко преди дългоочаквания нов албум, наречен Sodom.

TRACKLIST:

01. Blood On Your Lips
02. Wanted Dead
03. Buried In The Justice Ground
04. City Of God
05. Bibles And Guns
06. Axis Of Evil
07. Lords Of Depravity
08. No Captures
09. Lay Down The Law
10. Nothing To Regret
11. The Enemy Inside

LINE-UP:

Tom Angelripper - vocals / bass
Bernemann - guitars
Bobby Schottkowski - drums