REVOLTING COCKS - COCKED AND LOADED (DIGI)

Търсене в магазина

Логване в магазина

» Нова регистрация » Забравена парола?

Тук се намира пълната информация за предлаганите от нас музикални продукти с експресна доставка! Минималната поръчка е 1 CD, 1 DVD, 1 TS, 1 LS или 1 Vinyl.

Над 10 000 заглавия на склад - доставка 1-5 работни дни;
Цените са с включен ДДС!

телефон:
+359 (0)2 4834990
+359 (0)885 128823

e-mail:
wizard@wizard.bg

За допълнителна информация не се притеснявайте да пишете е-мейли.

За доставка с куриер се нуждаем от точен адрес на доставка. За доставка по пощата се нуждаем от трите ви имена, точен адрес и кода на близкия до вас пощенски клон от където ще освободите пратката.

REVOLTING COCKS

REVOLTING COCKS COCKED AND LOADED (DIGI)

- Първият албум на Revolting Cocks от десет години насам, записан в Sonic Ranch / Ел Пасо
- Дебют за собствения лейбъл на Al Jourgensens - 13th Planet, който в края на април ще издаде чисто новия албум на Ministry
- Гост музиканти са Jello Biafra (Dead Kennedys), Gibby Haynes (Butthole Surfers), Rick Nielsen и Robin Zander (Cheap Trick), Billy Gibbons (ZZ Top), Stevie Banch (Spyder Baby) и Phildo Owen (Skatenings)
- Първи албум на Revolting Cocks от 1993 година насам ('Linger Ficken Good' / Sire Records)
- Revolting Cocks (и Ministry) ще обединят сили за всеобщото гигантско турне. На сцената вероятно Revolting Cocks както и с различни гост музиканти, които се очаква да се присъединят по време на турнето
- Албумът съдържа кавър на Bauhaus - 'Dark Entries'('Caliente'), където участие взема певецът Gibby Haynes, а песента участва в саундтрака на 'SAW 2'. В тавата присъства и за пръв път официално издадената песен 'Fire Engine', писана от Iggy Pop и Al Jourgensen, която досега можеше да се намери само в редките буутлези на Iggy Pop.

Revolting Cocks според ALL MUSIC са 'траш синтез на най-екстремния индъстриъл нойз, най-лудата поп култура и класическия арт рок'

"Дебнех подходящия момент да върна Revolting Cocks с пълна сила и имах щастието да работя със звезден състав по 'Cocked And Loaded'. Постигнахме голям удар! Тавата звучи като саундтрак на скрития във всеки от нас малолетен престъпник" (Al Jourgensen)

Ню Йорк, ноември 2005 - новосформираният 13th Planet/ Megaforce Records обявява, че дълго обсъжданото творение на Revolting Cocks - Cocked And Loaded, е предвидено за издаване на 14 февруари 2006 година. Дискът е продуциран от Jourgensen, а гост музиканти в него са Jello Biafra (Dead Kennedys), Gibby Haynes (Butt Hole Surfers), Rick Nielsen и Robin Zander (Cheap Trick), Billy Gibbons (ZZ Top), Stevie Banch (Spyder Baby) и Phildo Owen (Skatenigs).

Бандата е основана през 1986 като отдушник за намерението на Jourgensen да работи с музиканти, които уважава и цени. Заради характерния за Jourgensen подход да не признава никакви ограничения Revolting Cocks стават всеизвестни като завоеватели на нови индъстриъл територии, а Jourgensen оглавява скверния лейбъл Wax Trax!, създаден, за да издава алтернативните му музикални проекти, както и творенията му с Ministry.

RevCo са родени през 1986 с албума Big Sexy Land, участие в него вземат евро рокерите Luc Van Acker и Richard 23 от Front 242, после бял свят вижда You Goddamned Son Of A Bitch, записан наживо през 1987 в Cabaret Metro в Chicago, а по-късно (1991) и излиза и легендарният Beers, Steers and Queers с гост музикантите Phildo Owen и Chris Connelly. Заради многото сингли, събрали се през годините, през 1993 чрез Sire Records излиза последното им CD - Linger Ficken Good.

Последният албум е започнат през февруари 2004 от Al и Phildo Owen в Sonic Ranch в Ел Пасо, но за момент работата е прекъсната заради турнето на Ministry. След това Al отново започва да записва през февруари 2005 с Gibby Haynes в Sonic Ranch и за една година през студиото минават Jello Biafra, Billy Gibbons, Rick Nielsen и Robin Zander. Албумът е записан в 13th Planet Studios и миксиран в Sonic Ranch в El Paso, а мастерирането е доизпипано в Studio City.

RevCo също така са известни с отличния си избор на песни, на които да направят кавъри, като често променят заглавията по свой начин. В миналото така преиначават песента на Olivia Newton John на "(Let's Get) Physical", а парчето на Rod Stewart's "Do You Think I'm Sexy" става "Da Ya Think I'm Sexy" в албума Linger Ficken Good.

Revolting Cocks и Ministry ще обединят сили за всеобщото гигантско турне през 2006. На сцената Revolting Cocks ще излязат с оригинален състав от Al Jourgensen, Luc Van Acker и Phildo Owen, както и с различни гост музиканти, които се очаква да се присъединят по време на турнето. Предвидени са 60 дати за САЩ и Канада, билети ще се продават от 6 май до 20 юли, а датите за Европа се определят за август и септември 2006.

Tracklisting:

01. Fire Engine 4:59
02. Ten Million Ways To Die 4:45
03. Caliente (Dark Entries) 4:27
04. Prune Tang 3:08
05. Dead End Streets 5:40
06. Pole Grinder 3:53
07. Jack In The Crack 3:28
08. Devil Cock 4:00
09. Viagra Culture 5:42
10. Revolting Cock Au Lait 3:45