THE CULT - BORN INTO THIS (CD)

Търсене в магазина

Логване в магазина

» Нова регистрация » Забравена парола?

Тук се намира пълната информация за предлаганите от нас музикални продукти с експресна доставка! Минималната поръчка е 1 CD, 1 DVD, 1 TS, 1 LS или 1 Vinyl.

Над 10 000 заглавия на склад - доставка 1-5 работни дни;
Цените са с включен ДДС!

телефон:
+359 (0)2 4834990
+359 (0)885 128823

e-mail:
wizard@wizard.bg

За допълнителна информация не се притеснявайте да пишете е-мейли.

За доставка с куриер се нуждаем от точен адрес на доставка. За доставка по пощата се нуждаем от трите ви имена, точен адрес и кода на близкия до вас пощенски клон от където ще освободите пратката.

THE CULT

THE CULT BORN INTO THIS (CD)

Мултиплатинените алтернативни рок икони The Cult са готови със своя нов, осми студиен албум и първи за каталога на Roadrunner Records.

Влиятелните британци, които имат верни фенове по целия свят заради парчета като “She Sells Sanctuary,” “Rain,” “Wild Flower,” “Love Removal Machine,” “Edie,” “The Witch” и “Rise” не са издавали нищо от 2001 насам и новият албум Born Into This идва след дълга пауза.

Born Into This е записан през пролетта в Лондон с продуцент Youth (работил за Verve, Primal Scream, Killing Joke). Смесването е дело на Клайв Годар. Това е класически и абсолютно разпознаваем Cult – от първите акорди на китарата на Били Дъфи до последната нота на вокала Иън Астбъри. Вътре има всичко, с което бандата е известна: грууви рифове, извисяващи се вокали, завладяващи припеви и много, много отношение.

“Винаги сме искали да попаднем на лейбъл, който ни позволява свобода като артисти и има смелостта да представи всякаква музика на света”, коментира Astbury. “В основата на този албум лежи суровост и яростна откровеност, основополагащи за всяка една велика рокендрол банда”.

“Това, което е особено важно за The Cult,” споделят Derek Oliver и Dante Bonutto от Roadrunner, “е тяхната инстинктивна способност да живеят в съвремието, не просто да отразяват настоящите вкусове, а да ги определят – пример за това е участието на Ian в проекта UNKLE. Те имат впечатляваща и изключително влиятелна история, а когато класиката и модерното се сблъскат в новия албум, както само Ian и Billy могат, резултатът е истински вълнуващ.”

Born Into This е завръщане към рок корените, но The Cult не спират да експериментират със звука и с този албум определено ще се завърнат на картата с големите рокендрол банди. И всичко това след една 20 годишна, супер успешна кариера.

TRACKLIST:

01. Born Into This
02. Citizen
03. Diamonds
04. Dirty Little Rock Star
05. Holy Mountain
06. I Assassin
07. Illuminated
08. Tiger In The Sun
09. Savages
10. Sound Of Destruction

LINE-UP:

- Ian Astbury - vocals
- Billy Duffy - guitar
- Chris Wyse - bass
- John Tempesta - drums