Търсене в магазина

Логване в магазина

» Нова регистрация » Забравена парола?

Тук се намира пълната информация за предлаганите от нас музикални продукти с експресна доставка! Минималната поръчка е 1 CD, 1 DVD, 1 TS, 1 LS или 1 Vinyl.

Над 10 000 заглавия на склад - доставка 1-5 работни дни;
Цените са с включен ДДС!

+359 (0)2 4834990
+359 (0)885 128823


За допълнителна информация не се притеснявайте да пишете е-мейли.

За доставка с куриер се нуждаем от точен адрес на доставка. За доставка по пощата се нуждаем от трите ви имена, точен адрес и кода на близкия до вас пощенски клон от където ще освободите пратката.



Започвайки от едно мазе в Лос Анджелис през далечната 1982, сега METAL BLADE RECORDS са една от водещите хеви метъл звукозаписни компании в света. Brian Slagel, SLAYER, FATES WARNING, LIZZY BORDEN, HALLOWS EVE, CANNIBAL CORPSE, AMON AMARTH, SIX FEET UNDER, BOLT THROWER, AS I LAY DYING или UNEARTH са само част от имената, представени от MB.

За да отпразнуват своите 25 години в метал индустрията METAL BLADE RECORDS издават невероятно компилирания си двоен сет LIVE METAL & VIDEO 2-DVD SET.

LIVE METAL DVD е записан на 28 април 2007 по време на NEW ENGLAND METAL & HARDCORE FESTIVAL в Уорчестър. В DVD-то ще видите представянето на UNEARTH, CANNIBAL CORPSE, THE BLACK DAHLIA MURDER, THE RED CHORD и JOB FOR A COWBOY. За пръв път заедно на сцената някои бивши и настоящи музиканти, работили с METAL BLADE.

DVD съдържа и някои задкулисни моменти, снимки и интервюта. Всички парчета са записани на концертния фестивал в Уорчестър на 28-ми април 2007.

DVD 1:

Metal Blade 25th Anniversary Show
Live in Worchester, MA, April 28, 2007

01. Beyond the Embrace "Plague"
02. Beyond the Embrace "Insect Song"

03. Hallows Eve "Speed Freak"

04. Demiricous "Never Enough Road"
05. Demiricous "Matador"

06. Since the Flood "At the End"
07. Since the Flood "Laid to Rest"

08. Shai Hulud "A Profound Hatred of a Man"

09. Three "Monster"
10. Three "Amazed Disgrace"

11. Goatwhore "Alchemy of the Black Sun Cult"
12. Goatwhore "In the Narrow Confines of Defilement"

13. Impious "Purified by Fire"
14. Impious "Wicked Saints"

15. God Dethroned "Villa Vampiria"
16. God Dethroned "The Warcult"

17. Lizzy Borden "Notorious"
18. Lizzy Borden "Psychopath"

19. Job for a Cowboy "Embedded"
20. Job For a Cowboy "Altered from Catechization"

21. The Red Chord "Black Santa"
22. The Red Chord "Antman"

23. The Black Dahlia Murder "Contagion"
24. The Black Dahlia Murder "When the Last Grave Has Emptied"

25. Cannibal Corpse "Unleashing the Bloodthirsty"
26. Cannibal Corpse "Murder Worship"

27. Unearth "Giles"
28. Unearth "The Great Dividers"


The Videos - 2007

01. Unearth "Sanctity of Brothers" - Taken From III: In the Eyes of Fire
02. Amon Amarth "Cry of the Blackbirds" - Taken From With Oden in Our Side
03. Six Feet Under "Ghosts of the Undead" - Taken From Commandment
04. Job For a Cowboy "Embedded" - Taken From Genesis
05. Goatwhore "Forever Consumed Oblivion" - Taken From A Haunting Curse
06. As I Lay Dying "Nothing Left" - Taken From An Ocean Between Us
07. The Black Dahlia Murder "What a Horrible Night To Have a Curse" - Taken From Nocturnal
08. The Red Chord "Dread Prevailed" - Taken From Prey for Eyes
09. Evergreen Terrace "Chaney Can't Quite Riff Like Helmet's Page Hamilton" - Taken From Wolfbiker
10. Unearth "This Glorious Nightmare" - Taken From III: In the Eyes of Fire
11. Six Feet Under "Doomsday" - Taken From Commandment
12. Three "All That Remains" - Taken From The End is Begun Taken From
13. Autumn "Satellites" - Taken From Album My New Time