PRO-ROCK MAGAZINE - ISSUE 61

Търсене в магазина

Логване в магазина

» Нова регистрация » Забравена парола?

Тук се намира пълната информация за предлаганите от нас музикални продукти с експресна доставка! Минималната поръчка е 1 CD, 1 DVD, 1 TS, 1 LS или 1 Vinyl.

Над 10 000 заглавия на склад - доставка 1-5 работни дни;
Цените са с включен ДДС!

телефон:
+359 (0)2 4834990
+359 (0)885 128823

e-mail:
wizard@wizard.bg

За допълнителна информация не се притеснявайте да пишете е-мейли.

За доставка с куриер се нуждаем от точен адрес на доставка. За доставка по пощата се нуждаем от трите ви имена, точен адрес и кода на близкия до вас пощенски клон от където ще освободите пратката.

PRO-ROCK MAGAZINE

PRO-ROCK MAGAZINE ISSUE 61

На корицата е PAUL DI’ ANNO - “THE BEAST ARISES” !! Откъде да започнем? От момичетата в бекстейджа, които шмъркат кокаин направо от онази му работа? От опита за убийство на една от бившите му жени? От ареста за незаконно притежание на автоматично огнестрелно оръжие или от пожизнената забрана да стъпва в САЩ под какъвто и да е предлог? Може би от ненаситния глад на Paul за жени и наркотици? Бихме могли да стартираме този нечистоплътен разказ с жестокия побой над музикант от групата, нападението на 15 бодигарда, заплахите за саморазправа с публиката или опита на нашия главен герой да премине държавна граница, скрит в багажника на автомобил. Всичко това е тук. И още много. Неща, от които ще ти се изправят косите и накиснат гащите. Неща, които е способен да извърши само и единствено Paul Di’Anno - всеобщо известен като Звяра - проблематичният бивш вокалист на Iron Maiden, който идва в България на 25 септември специално в чест на осмия рожден ден на любимото ти списание. Този факт поразително съвпада с 30-тата годишнина на явлението, излюпило Девиците - NWOBHM. Какво по-хубаво от едно ретро хеви метъл шоу с ранните класики на Maiden, изпълнени от оригиналния глас, запитахме се. После се сетихме, че можем да напоим подобно шоу с тонове Jack Daniel’s. Така или иначе, това е основното вдъхновение на Paul. Това е една от причините да наричат Di’Anno Звяра. И не само. Но всичко по реда си… Още в броя: Devildriver, Job For A Cowboy, UDO, Municipal Waste, Behemoth, Mumakil, Ava Inferi, Indukti, Holy Hell, Fear Factory (Divine Heresy v. Arkaea), Sarke, Artillery, Exivious, Inmoria, Sacred Oath, Depressed Mode, <Code>, Obituary... Концертни репортажи: - Thrash Till Death (вкл. интервю с Dimmu Borgir) - Spirit Of Burgas - Част първа от големия репортаж ни за фестивала Graspop вкл. интервюта с Lamb Of God, Death Angel, Static-X, Disturbed Рубрики: Бащите на Рока – Frank Zappa На прицел – 30 години N.W.O.B.H.M - преброяване на оцелелите Скенер – Primus Fresh Blood – Enter Shikari, Hundred Reasons, This Is Menace БГ Рок – Репортаж за българската рок сцена на Jack Daniel’s на Spirit Of Burgas. Историята на една обложка - The Doors - Strange Days Историята на един класически албум – Anthrax – Among The Living Про-Рок интимно – Милена ”Любимата” Радева „Every day we make it, we'll make it the best we can” – Мария Панчева от издателство Махалото Архивите са живи - Nightsky Bequest - Of Sea, Wind And Farewell. Както винаги много новини, ревюта и предстоящи албуми. По изключение този път вместо осемте страници плакати, публикуваме големия репортаж за един от най-големите фестивали в света – Graspop Metal Meeting.