Търсене в магазина

Логване в магазина

» Нова регистрация » Забравена парола?

Тук се намира пълната информация за предлаганите от нас музикални продукти с експресна доставка! Минималната поръчка е 1 CD, 1 DVD, 1 TS, 1 LS или 1 Vinyl.

Над 10 000 заглавия на склад - доставка 1-5 работни дни;
Цените са с включен ДДС!

+359 (0)2 4834990
+359 (0)885 128823


За допълнителна информация не се притеснявайте да пишете е-мейли.

За доставка с куриер се нуждаем от точен адрес на доставка. За доставка по пощата се нуждаем от трите ви имена, точен адрес и кода на близкия до вас пощенски клон от където ще освободите пратката.



As frontman and songwriter with legendary black metal pioneers Emperor, Ihsahn cemented a formidable reputation as one of the underground's most idiosyncratic creative forces.

Ihsahn's 7th solo album is his most eclectic and challenging to date. Morphing from mellifluous art rock ambience to vicious extreme metal, covering all points in between, Drenched in evocative synthesizers and brimming with skewed but irresistible riffs, Amr is both Ihsahn's most accessible record to date.


1     - Lend Me The Eyes Of Millennia     5:48     
2     - Arcana Imperii     4:54     
3     - Sámr     5:27     
4     - One Less Enemy     5:18     
5     - Where You Are Lost And I Belong     5:13     
6     - In Rites Of Passage     4:04     
7     - Marble Soul     4:04     
8     - Twin Black Angels     4:40     
9     - Wake     4:25     

10     - Alone     11:12     
(Deluxe Edition Bonus Track)