Търсене в магазина

Логване в магазина

» Нова регистрация » Забравена парола?

Тук се намира пълната информация за предлаганите от нас музикални продукти с експресна доставка! Минималната поръчка е 1 CD, 1 DVD, 1 TS, 1 LS или 1 Vinyl.

Над 10 000 заглавия на склад - доставка 1-5 работни дни;
Цените са с включен ДДС!

+359 (0)2 4834990
+359 (0)885 128823


За допълнителна информация не се притеснявайте да пишете е-мейли.

За доставка с куриер се нуждаем от точен адрес на доставка. За доставка по пощата се нуждаем от трите ви имена, точен адрес и кода на близкия до вас пощенски клон от където ще освободите пратката.



EU-only five CD set containing a quintet of albums from the English Hard Rock band: 12 Gold Bars, In The Army Now, Hello!, On The Level and Blue For You.This 5CD set is BRAND NEW and factory-sealed. Each of the 5 CDs comes in a paper sleeve, all of which are then housed in a cardboard slipcase.

Disk: 1     
1. Rockin' All Over The World     
2. Down Down (Single Edit)     
3. Caroline     
4. Paper Plane     
5. Break The Rules     
6. Again And Again     
7. Mystery Song (Single Edit)     
8. Roll Over Lay Down (Album Version)     
9. Rain     
10. Wild Side Of Life     
11. Whatever You Want     
12. Living On An Island (Single Edit)     

Disk: 2     
1. Rollin' Home (Album / 12 Inch Version)     
2. Calling     
3. In Your Eyes     
4. Save Me     
5. In The Army Now (Album Version)     
6. Dreamin' (Album Version)     
7. End Of The Line     
8. Invitation     
9. Red Sky     
10. Speechless     
11. Overdose     
12. Lonely     
13. Keep Me Guessing     
14. Don't Give It Up     
15. Heartburn     
16. Late Last Night     
17. Long Legged Girls     

Disk: 3     
1. Roll Over Lay Down (Album Version)     
2. Claudie     
3. Reason For Living     
4. Blue Eyed Lady     
5. Caroline (Album Version)     
6. Softer Ride (Album Version)     
7. And It's Better Now     
8. Forty-Five Hundred Times (Album Version)     
9. Joanne     

Disk: 4     
1. Little Lady (Album Version)     
2. Most Of The Time (Album Version)     
3. I Saw The Light     
4. Over And Done     
5. Nightride     
6. Down Down (Album Version)     
7. Broken Man     
8. What To Do     
9. Where I Am     
10. Bye Bye Johnny (Album Version Including Chanting)     
11. Down Down (Single Edit)     
12. Roll Over Lay Down (Live At The N.E.C.)     
13. Gerdundula (Live At Shepherds Bush Empire)     
14. Junior's Wailing (Live At Glasgow Apollo, Glasgow / 1976)     
15. Roadhouse Blues (Live At Glasgow Apollo, Glasgow / 1976)     

Disk: 5     
1. Is There A Better Way     
2. Mad About The Boy     
3. Ring Of A Change     
4. Blue For You     
5. Rain     
6. Rolling Home     
7. That's A Fact     
8. Ease Your Mind     
9. Mystery Song (Album Version)     
10. You Lost The Love     
11. Mystery Song (Single Edit)     
12. Wild Side Of Life     
13. All Through The Night     
14. Wild Side Of Life (Demo)