MAGNUM - INTO THE VALLEY OF THE MOONKING LTD. EDIT. (CD+DVD DIGI)

Търсене в магазина

Логване в магазина

» Нова регистрация » Забравена парола?

Тук се намира пълната информация за предлаганите от нас музикални продукти с експресна доставка! Минималната поръчка е 1 CD, 1 DVD, 1 TS, 1 LS или 1 Vinyl.

Над 10 000 заглавия на склад - доставка 1-5 работни дни;
Цените са с включен ДДС!

телефон:
+359 (0)2 4834990
+359 (0)885 128823

e-mail:
wizard@wizard.bg

За допълнителна информация не се притеснявайте да пишете е-мейли.

За доставка с куриер се нуждаем от точен адрес на доставка. За доставка по пощата се нуждаем от трите ви имена, точен адрес и кода на близкия до вас пощенски клон от където ще освободите пратката.

MAGNUM

MAGNUM INTO THE VALLEY OF THE MOONKING LTD. EDIT. (CD+DVD DIGI)

Британските hard rock легенди Magnum получиха възторжени ревюта и еуфорични реакции от феновете за албума си от 2007 - Princess Alice And The Broken Arrow, така че най-естественото им решение бе да продължат по своя път напред. За датата 12 юни (Англия/ Европа :15 юни; САЩ/ Канада; 16 юни 2009) е предвидено да бъде реализиран следващият им първокласен запис - Into The Valley Of The Moon King. Основната движеща сила на групата: обсебващия вокалист Bob Catley и китариста/ композитор/ продуцент Tony Clarkin са записали дузина нови песни, които звучат мелодично и твърдо, и са привлекателни и разнообразни. "Моето желание бе да направим албума интересен за всеки, който го слуша, поради това поставих голямо ударение на лириката и музикалните аранжименти", изказва се убедително Clarkin и спокойно може да гледа в резултата от тези впечатлителни парчета. В Into The Valley Of The Moon King неговата банда истински е вложила обичта си.

За пореден път, Magnum блестят с голям брой от чувствителни мелодии и твърди жици, а в парчето ‘Moon King’ виждаме че Clarkin притежава и блус китара, то и доказва, че вокалиста на Magnum може да шлифова изящната фигура на всеки рок жанр. Into The Valley Of The Moon King е нов и вълнуващ, той представя малки изненади и заплетени детайли. Определено албума все още продължава типичната melodic rock традиция на Magnum. Clarkin: "Мисля, че общата позиция на всички издания на Magnum е, че показваме голяма гордост в създаването на записа и винаги правим най-доброто, което можем."

Into The Valley Of The Moon King ще се появи на пазара в три различни версии: Като нормално CD; като топ-качествен Digipak, съдържащ CD и bonus DVD и като специално издание за колекционери във винилов формат, представящ 2 плочи и голяма разгъваема корица. За септември 2009 е предвидено голямо турне през Германия на групата, за което Clarkin обещава интересен списък от песни: "Ще преразгледаме някои парчета от албума Brand New Morning, естествено няколко от новия албум и куп стари фаворити."

TRACKLIST CD:

01 Intro 01:30
02 Cry To Yourself 04:40
03 All My Bridges 04:41
04 Take Me To The Edge 04:17
05 The Moon King 06:16
06 Noone Knows His Name 04:32
07 In My Mind`s Eye 05:42
08 Time To Cross That River 05:17
09 If I Ever Lose My Mind 04:19
10 A Face In The Crowd 06:24
11 Feels Like Treason 03:32
12 Blood On Your Barbed Wire Thorns 06:57

TRACKLIST DVD:

- Interview with the whole band
=> in conversation with Paul Franks, BBC Radio
=> approx. 48 min
- Live Archive
=> Live At the Birmingham Town Hall December ґ92
1. You`re The One
2. Stormy Wheather
3. How Far Jerusalem
4. On Christmas Day
=> approx. 23 min
=> Live At Camden Palace London May `85
1. Endless Love
=> approx. 5 min
- Les Mortes Dansants
=> Tony Clarkin introduces Richard Mason`s edited footage to "Les Mortes Dansants" for a school`s remembrance day
=> approx. 7 min
- Lyrics & Artwork
=> Album Lyrics
=> Album Artwork
=> Album Credits

LINE-UP:

Tony Clarkin - guitars
Bob Catley - vocals
Mark Stanway - keyboards
Al Barrow - bass
Harry James - drums