ROB ROCK - THE VOICE OF MELODIC METAL - LIVE IN ATLANTA (DVD+CD BOX)

Търсене в магазина

Логване в магазина

» Нова регистрация » Забравена парола?

Тук се намира пълната информация за предлаганите от нас музикални продукти с експресна доставка! Минималната поръчка е 1 CD, 1 DVD, 1 TS, 1 LS или 1 Vinyl.

Над 10 000 заглавия на склад - доставка 1-5 работни дни;
Цените са с включен ДДС!

телефон:
+359 (0)2 4834990
+359 (0)885 128823

e-mail:
wizard@wizard.bg

За допълнителна информация не се притеснявайте да пишете е-мейли.

За доставка с куриер се нуждаем от точен адрес на доставка. За доставка по пощата се нуждаем от трите ви имена, точен адрес и кода на близкия до вас пощенски клон от където ще освободите пратката.

ROB ROCK

ROB ROCK THE VOICE OF MELODIC METAL - LIVE IN ATLANTA (DVD+CD BOX)

Без съмнение, Rob Rock е един от най-силните и харизматични певци на сцената. Той е и един от най-трудолюбивите. Освен че издава соло албумите си „Garden Of Chaos“, „Holy Hell“, "Eyes Of Eternity" и "Rage Of Creation", той участва и в различни проекти като Avantasia, Warrior, Joshua и Driver. Rob Rock може и на живо да поддържа високите стандарти на албумите си, това сега се доказва чудесно с DVD/CD "The Voice Of Melodic Metal - Live In Atlanta". Името е програма. Изумителният глас на Rob Rock властва с безгранична сила и доставя истинска наслада за сетивата. Шоуто на Rock от миналогодишния фестивал Prog Power е единственото, което е филмирано изцяло.

“The Voice Of Melodic Metal - Live In Atlanta” предлага пълното представяне на Rob Rock на Prog Power от единадесет динамични песни, които не само показват чуден екстракт от соло албумите му, но и също така пресъздават живата атмосфера в нашите всекидневни. Отварящото и заглавно парче от последния студиен албум „Garden Of Chaos“ незабавно показва силата, качеството и музикалната страст на Rob Rock.

Това DVD/CD издание е продуцирано от Ken Young и Rob Rock, миксирането е поверено на неговия китарист CJ Grimmark.Освен концертният запис от Atlanta, DVD-то е пълно с интересен бонус материал като записите от фестивала CRN в Германия през 2000-а година и още концертни откъси. Най-вълнуващата разходка във времето е от записите на клубното шоу в Springfield през далечната 1991, налице са и някои изрезки от репетиции през 1987 в Torrance, California. На това отгоре може да се намери биография с редки и нови фотографии и всички корици на албумите му от 1986 до 2009.

През 80-те години на миналия век, Rob Rock започва кариерата си в кавър бандата "Vice", съвместно с китариста Chris Impellitteri. До края на 90-те, те публикават няколко албуми. По онова време - през 1986, M.A.R.S Project Driver катапултира певеца на върха на "Voices Of Melodic Metal". Албумът, който Rock записва заедно с Tony MacAlpine, Rudy Sarzo и Tommy Aldridge влиза в историята. Краят на хилядолетието също донася някои промени за Rob Rock. Неговият първи соло албум "Rage Of Creation" е приет навсякъде с превъзходни отзиви от пресата и феновете. Този успех е последван от още три албума, озаглавени "Eyes of Eternity", „Holy Hell“ и „Garden Of Chaos“. Внезапният реюниън на Driver, както и на Impellitteri, се случиха през миналата година. Както и да е, точно това разкрива още веднъж силата и разнообразието на този чудесен певец.

TRACKLIST DVD:

01. Garden of Chaos
02. First Winds of the End of Time
03. Rock the Earth
04. In the Night
05. Slayer of Souls
06. Judgment Day
07. Only a Matter of Time
08. This Time is the Last Time
09. Savior's Call
10. Metal Breed
11. I'm a Warrior

- Full Rob Rock discography (including all projects), commented by Rock;
- 4 rare clips (Rob Rock solo appearance “Rage Of Creation”, “Shed Your Blood” with Impellitteri, “Remembering You” acoustic with Driver and a very rare rehearsal recording of Joshua “Only Yesterday” from 1987.

TRACKLIST CD:

01. Garden of Chaos
02. First Winds of the End of Time
03. Rock the Earth
04. In the Night
05. Slayer of Souls
06. Judgment Day
07. Only a Matter of Time
08. This Time is the Last Time
09. Savior's Call
10. Metal Breed
11. I'm a Warrior