3 (THREE) - WAKE PIG (CD)

Търсене в магазина

Логване в магазина

» Нова регистрация » Забравена парола?

Тук се намира пълната информация за предлаганите от нас музикални продукти с експресна доставка! Минималната поръчка е 1 CD, 1 DVD, 1 TS, 1 LS или 1 Vinyl.

Над 10 000 заглавия на склад - доставка 1-5 работни дни;
Цените са с включен ДДС!

телефон:
+359 (0)2 4834990
+359 (0)885 128823

e-mail:
wizard@wizard.bg

За допълнителна информация не се притеснявайте да пишете е-мейли.

За доставка с куриер се нуждаем от точен адрес на доставка. За доставка по пощата се нуждаем от трите ви имена, точен адрес и кода на близкия до вас пощенски клон от където ще освободите пратката.

3 (THREE)

3 (THREE) WAKE PIG (CD)

2007 INFO:

- THREE e задължителен за всички фенове на прогресива, особено на почитателите на Porcupine Tree, TOOL, Coheed & Cambria!
- Албумът е ще покори света с интезивната си смес от модерна музика!
- Невероятните вокали и музикалното майсторство ще изкушат всеки ценител на модерната музика!
- В ъндърграунда групата вече е позната с трите си независими албума и дебюта, излязъл под егидата на Metal Blade Records!
- THREE са свирили на голямата сцена в WOODSTOCK през 1994 и през 1999.
- Голяма популярност им спечели и европейското им турне през 2006 с 36 Crazyfists!


“Невероятни композиции, които стоят рамо до рамо с най-добрите изпълнения на Dream Theater... отлични музикантски умения, които могат да съперничат на банди като Phish или Umphrey's McGee... комерсиални похвати, които някога бяха запазена марка на групи като Styx и Kansas. Албумът е ФАН-ТАС-ТИЧЕН!” – Progressive World

THREE са мрачни и потайни, но в същото време и свежи, интровертни и духовни, без да са обвързани с някоя религия. Несравнимото им с ничие друго звучене, неограничена креативност и антиклиширано мислене превръщат слушането на новия им албум в уникално преживяване.

THREE боравят с лекота със сложните музикантски похвати. Неслучайно често ги обявяват за вдъхновени от прогкор легендите COHEED AND CAMBRIA.

През 2005 бандата подписва с Metal Blade Records, които преиздават албума им “Wake Pig”, спечелил одобрението на критиката. Следват безброй турнета в САЩ и Европа, за да стане едно нещо достатъчно ясно: трудно е да се определи какви точно фенове харесват THREE. Важното е, че са много – метъли, прог маниаци, любители на алтернатива, мейнстрийм слушатели... Има ли нужда от по-добро доказателство за високата класа на бандата?

През юли 2007 ще излезе дългоочакваният нов албум “The End Is Begun”, запазил много от потенциала на “Wake Pig’s”, но с още по-добра продукция, вече готов да бъде назован с една-единствена дума: невероятен!

THREE творят музика в своя собствена вселена, но оставят ярка следа в небосвода на съвременната музика: прогресив емо рок!

TRACKLIST:

01. Alien Angel
02. Monster
03. Dregs
04. Wake Pig
05. Bramfatura
06. Trust
07. Dogs Of War
08. Soul To Sell
09. One Way Town
10. Queen
11. Circus Without Clowns
12. Where's Max
13. Amaze Disgrace

LINE-UP:

Joey Eppard - vocals, acoustic and electric guitars
Chris Gartdrumm - drums and backing vocals
Billy Riker - guitars, strange effects
Joe Stote - percussion, keyboards
Daniel Grimsland – bass