RAMMSTEIN - ROSENROT (DIGI IMPORT)

Търсене в магазина

Логване в магазина

» Нова регистрация » Забравена парола?

Тук се намира пълната информация за предлаганите от нас музикални продукти с експресна доставка! Минималната поръчка е 1 CD, 1 DVD, 1 TS, 1 LS или 1 Vinyl.

Над 10 000 заглавия на склад - доставка 1-5 работни дни;
Цените са с включен ДДС!

телефон:
+359 (0)2 4834990
+359 (0)885 128823

e-mail:
wizard@wizard.bg

За допълнителна информация не се притеснявайте да пишете е-мейли.

За доставка с куриер се нуждаем от точен адрес на доставка. За доставка по пощата се нуждаем от трите ви имена, точен адрес и кода на близкия до вас пощенски клон от където ще освободите пратката.

RAMMSTEIN

RAMMSTEIN ROSENROT (DIGI IMPORT)

Rosenrot (Red-Rose)

Дума която звучи като стих, носеща особено значение и смисъл. Поема, която оставя усещане за красиво и уродливо, нежно и жестоко, живот и смърт едновременно. Заглавие, което не може да бъде по-подходящо за петия албум на Рамщайн. В тази продукция берлинската шесторка Тин Линдеман (вокали), Пол Ландерс (китара), Кристоф Шнайдер (барабани), Рихард Круспе (китара), Флаке Лоренц (клавишни) и Оливър Рийдел (бас) прави невъзможното възможно. Те събират светове, които не си принадлежат взаимно като този на Братя Грим и на Йохан Волфганг фон Гьоте. Думите звучат абсурдно, но всъщност са силно стилистично оръжие. Сега Рамщайн хвърлят котва в най-дълбоките води на немската литература. Едноименната песен "Rosenrot" смесва приказката "Белоснежка и Червенорозка" ("Snow-White and Red-Rose") с "Heidenroslein" ("Rose on the Heath") на Гьоте. "Едно момиче видя роза да расте ... " Линдеман цитира една от най-известните немски поеми. Но той не просто цитира стиха, а дава на цялата песен характерно женствено очертание. Линдеман e популярен с подобни загадъчни текстови аранжименти, въпреки, че в публичното пространство той се опитва да прикрива своя нюх към сърцераздирателни рими, вълнуващи метафори и възторжени притчи, маскирани зад привидно груба външност.

Първият сингъл от албума се нарича Benzin. Той беше издаден на 7 Октомври, почти месец преди албума. Сред всички версии, които включва, има и ремикс от групата "Апокалиптика", наречен - Kerosinii Remix by Apocalyptica. Видеопремиерата на клипа към Benzin беше на 16 септември по време на новините в MTV Германия. След това беше и премиерата му в предаването на VIVA Neu. След това парчето се завъртя ексклузивно в рамките на една седмица в MTV Германия. Клипът може да бъде видян и в интернет на адрес: www.rammstein.com/benzin. Заснемането на видеото отнема на целия снимачен екип 3 дни и 1 нощ в средата на август. Режисьор е Уве Фладе, който малко преди това е приключил снимките по уникалния нов клип на "Депеш Мод" към сингъла "Precious".

TRACKLIST:

01 Benzin
02 Mann Gegen Mann
03 Rosenrot
04 Spring
05 Wo Bist Du
06 Stirb Nicht Vor Mir (Don't Die Before I Do)
- feat Sharleen Spiteri
07 Zersturen
08 Hilf Mir
09 Te Quiero Puta!
10 Feuer Und Wasser
11 Ein Lied

LINE-UP:

Till Lindemann (vocals)
Paul Landers (guitar)
Richard Z Kruspe-Bernstein (guitar)
Oliver Reidel (bass)
Flake Lorenz (keyboards)
Christoph Schneider (drums)