EDGUY - FUCKING WITH FIRE (DVD)

Търсене в магазина

Логване в магазина

» Нова регистрация » Забравена парола?

Тук се намира пълната информация за предлаганите от нас музикални продукти с експресна доставка! Минималната поръчка е 1 CD, 1 DVD, 1 TS, 1 LS или 1 Vinyl.

Над 10 000 заглавия на склад - доставка 1-5 работни дни;
Цените са с включен ДДС!

телефон:
+359 (0)2 4834990
+359 (0)885 128823

e-mail:
wizard@wizard.bg

За допълнителна информация не се притеснявайте да пишете е-мейли.

За доставка с куриер се нуждаем от точен адрес на доставка. За доставка по пощата се нуждаем от трите ви имена, точен адрес и кода на близкия до вас пощенски клон от където ще освободите пратката.

EDGUY

EDGUY FUCKING WITH FIRE (DVD)

Едва ли никой е очаквал, че тази млада училищна банда от южно-германския град Fulda, чието име е намек за някакъв учител от тяхното училище, скоро ще покори целия свят и ще подпали истинска истерия?

В днешно време EDGUY пълнят най-големите концертни сборища, хиляди фенове правят дълги пътувания за шоутата им, които са много повече от една обикновена забава. Тъкмо на прочути фестивали като „Bang Your Head“ EDGUY се изявяват като водеща група пред публика от над 15 000 човека. Достигнали са високи позиции по класациите и регулярно комерсиалните телевизии започват да им обръщат внимание.

Но EDGUY не е само национален феномен, навсякъде по цяла Европа тяхното име има висока репутация и специално в Южна Америка те са истински „Superheroes“. Това може да бъде видяно във внушителната изява на тяхното първо и ново концертно DVD „Fucking With F*** - Live“.

EDGUY винаги са били убийствени концертиращи изпълнители, тяхният списък от песни винаги е пълен с хитове и тяхното грандиозно представление на сцената е уникално и винаги изумително. Атмосферата е винаги близка към точката на кипене. Фронтменът на EDGUY Tobias Samet е роден артист и неговите момчета са перфектно работещи в тази отличителна heavy metal дружина. За нея е валидна работещата формула от успешните 80-ски години на миналия век - “Винаги получаваш повече, отколкото си очаквал!”. Големи концертни шоута, класики и химни, и чисто забавление.

След 17 годишна история, сега идва първото Live DVD на тази вечно млада банда. То е записано в бразилския град на силните чувства Sao Paolo, където лудите фенове докарват групата до нейния предел. Няколко хиляди човека получават шанса да бъдат свидетели на това вълнуващо шоу, което продължава над 100 минути и представя всичките им класики, които заедно са съизпетиот публиката. Фантастичният списък от песни съдържа евъргрийни като „Vain Glory Opera“, „Babylon“, „Out Of Control – и нови химни като „King Of Fools“, Superheroes“ и невероятната „Save Me“.

В допълнение на шоуто, това DVD също така съдържа едночасов документален филм, който включва грандиозния им хеликоптерен полет на Wacken open Air, много интервюта и яки изказвания. Приятните кадри зад сцената затвърждават факта, че EDGUY са шегаджии навсякъде. Те продължават да бъдат, каквито са били досега, и този път може би е ключът за успеха им. Групата и техните фенове са едно голямо семейство, но те са също и супергерои.

„Fucking With F*** - Live“ се появява на пазара като DVD, двойно Live CD и лимитиран BOX, включващ DVD и двойно CD.


TRACKLIST DVD:
“Live @ Sao Paolo 2006 (111 min.)”

01. Intro
02. Catch Of The Century
03. Sacrifice
04. Babylon
05. Lavatory Love Machine
06. Vain Glory Opera
07. Land Of The Miracle
08. Fucking With Fire
09. Superheroes
10. Save Me
11. Tears Of A Mandrake
12. Mysteria
13. Avantasia
14. King Of Fools
15. Out Of Control

Fucking With F*** (Documentary) - (57 min.):
- Intro
- Welcome
- First Steps
- Rocket Ride All Over The World
- The Show
- The Band
- The Crew
- Outro
- Credits

Bonus Material:
- Superheroes (video clip)
- Lavatory Love Machine (video clip)
- Ministry Of Saints (video clip)
- King Of Fools (video clip)


LINE-UP:

Tobias Sammet - vocals
Jens Ludwig - lead and rhythm guitar
Dirk Sauer - rhythm and lead guitar
Tobias "Eggi" Exxel - bass
Felix Bohnke - drums