Търсене в магазина

Логване в магазина

» Нова регистрация » Забравена парола?

Тук се намира пълната информация за предлаганите от нас музикални продукти с експресна доставка! Минималната поръчка е 1 CD, 1 DVD, 1 TS, 1 LS или 1 Vinyl.

Над 10 000 заглавия на склад - доставка 1-5 работни дни;
Цените са с включен ДДС!

e-mail: shop@pro-rock.net

За допълнителна информация не се притеснявайте да пишете е-мейли.

За доставка с куриер се нуждаем от точен адрес на доставка. За доставка по пощата се нуждаем от трите ви имена, точен адрес и кода на близкия до вас пощенски клон от където ще освободите пратката.



Reflections is the fourth studio album of Finnish metal band Apocalyptica, released in 2003 with a special-edition entitled Reflections Revised released in the later part of 2003 containing the original album with five bonus tracks. The original slipcase cover is a picture of a burning cello, which is also seen in the inside traycard of all versions. The cover is similar to the cover of the film The Red Violin.

In the previous Apocalyptica release, Eicca Toppinen played double bass; a percussion instrument — but this is first release to have professional percussionists playing the drums. From this album on, the band needed to add a drummer to the band, later being Mikko Sirén.

"Toreador II" is a continuation of "Toreador" from Inquisition Symphony.


1.     "Prologue (Apprehension)"     3:12
2.     "No Education"     3:17
3.     "Faraway"     5:13
4.     "Somewhere Around Nothing"     4:09
5.     "Drive"     3:21
6.     "Čohkka"     4:27
7.     "Conclusion"     4:06
8.     "Resurrection"     3:34
9.     "Heat"     3:21
10.     "Cortége"     4:28
11.     "Pandemonium"     2:06
12.     "Toreador II"     3:56
13.     "Epilogue (Relief)"     3:29

14.     "Seemann (Rammstein Cover)" (feat. Nina Hagen)     4:43
15.     "Faraway, Vol. 2 (Extended Version)"     5:12
16.     "Delusion"     4:10
17.     "Perdition"     4:09
18.     "Leave Me Alone"     4:11