TRISTANIA - BEYOND THE VEIL (CD)

Търсене в магазина

Логване в магазина

» Нова регистрация » Забравена парола?

Тук се намира пълната информация за предлаганите от нас музикални продукти с експресна доставка! Минималната поръчка е 1 CD, 1 DVD, 1 TS, 1 LS или 1 Vinyl.

Над 10 000 заглавия на склад - доставка 1-5 работни дни;
Цените са с включен ДДС!

телефон:
+359 (0)2 4834990
+359 (0)885 128823

e-mail:
wizard@wizard.bg

За допълнителна информация не се притеснявайте да пишете е-мейли.

За доставка с куриер се нуждаем от точен адрес на доставка. За доставка по пощата се нуждаем от трите ви имена, точен адрес и кода на близкия до вас пощенски клон от където ще освободите пратката.

TRISTANIA

TRISTANIA BEYOND THE VEIL (CD)

INFO “ILLUMINATION 2007” :

- Това е дългоочакваният от феновете по цял свят албум!
- TRISTANIA са една от най-добрите групи с женски водещ вокалист в готик жанра.
- TRISTANIA са свирили на сцена в повече от двайсет държави по целия свят.
- Албумът ще има ограничена версия под формата на диджипак с метална щампа – истиски трофей за верните фенове!
- Продуцент на албума е Waldemar Sorychta (Lacuna Coil, The Gathering, Tiamat, Samael и много други).
- Изумителната фотосесия е дело на Ralf Strathmann (A Perfect Circle, Dr. Dre, Weezer, Jane's Addiction).

“Норвежците Тристания се завръщат от тъмната страна и представят своя романтичен свят на готическа поезия и изтънченост” KKKK’s – KERRANG (UK)

Tristania съществуват от 1996. Групата е основана от Einar Moen и вокалиста/китарист Morten Vleland. Истинската работа започва, когато към тях се присъединяват Kenneth Olsen, Anders Hidle и Rune Osterhus. През май 1997 е записано първото демо с вокалиста Vibeke Stene и привлича интереса на лейбълите. Миниалбумът Tristania излиза същата година, последван от дебюта Widow’s Weed през пролетта. Известно време бандата обикаля сцените с Lacrimosa (в Белгия и Австрия), а през пролетта на 1998 се присъединява към турнето на Haggard.

Вторият албум Beyond The Veils излиза през 1999, за да представи още по-разнообразен музикален материал. Следват турнета с Trail Of Tears, Tiamat и Anathema, а върхът в концертните изяви е участието във фестивала Wacken Open Air. Само година по-късно групата е хедлайнер на собствени турнета в Европа, Мексико и Щатите. Техният трети албум - World Of Glass, е записан през пролетта на 2001 в студиото Sound Suite във Франция. След завръщането си вкъщи групата обявява новия си вокалист Kjetil Ingebrethsen. World Of Glass вижда бял свят през есента на 2001, последван от европейско турне с подгряващи Rotting Christ, Vintersorg и Madder Mortem. По-късно Tristania покоряват Южна Америка с концертни изяви в Мексико, Бразилия и Колумбия.

През 2005 година излиза ASHES, първият им албум под егидата на лейбъла SPV, а последвалото турне е заедно с банди като Therion и Nightwish. Скоро след това Tristania започват работа по новия си албум ILLUMINATION и влизат в студио не с кой да е, а с Waldemar Sorychta (Lacuna Coil, The Gathering, Tiamat, Samael и много други), който извежда TRISTANIA на върха на способностите им. Този албум е празник за възприятията!!!

TRACKLIST:

01. Beyond The Veil
02. Aphelion
03. A Sequel Of Decay
04. Opus Reinque
05. Lethean River
06. …Of Ruins And A Red Nightfall
07. Simbelmyne
08. Angina
09. Heretique
10. Dementia

LINE UP:

Vibeke Stene - Vocals
Osten Bergoy - Vocals
Einar Moen - Keyboards
Kenneth Olsson - Drums
Rune Osterhus - Bass
Anders Hoyvik Hidle – Guitar