PENDRAGON - CONCERTO MAXIMO (DVD)

Търсене в магазина

Логване в магазина

» Нова регистрация » Забравена парола?

Тук се намира пълната информация за предлаганите от нас музикални продукти с експресна доставка! Минималната поръчка е 1 CD, 1 DVD, 1 TS, 1 LS или 1 Vinyl.

Над 10 000 заглавия на склад - доставка 1-5 работни дни;
Цените са с включен ДДС!

телефон:
+359 (0)2 4834990
+359 (0)885 128823

e-mail:
wizard@wizard.bg

За допълнителна информация не се притеснявайте да пишете е-мейли.

За доставка с куриер се нуждаем от точен адрес на доставка. За доставка по пощата се нуждаем от трите ви имена, точен адрес и кода на близкия до вас пощенски клон от където ще освободите пратката.

PENDRAGON

PENDRAGON CONCERTO MAXIMO (DVD)

Нео-прог-рок гигантите се завръщат отличително с CONCERTO MAXIMO!

Скоро след като издадоха последния си албум “Pure”, безспорно едно от най-забележителните издания за 2008 година, легендарните Pendragon още веднъж посетиха Wyspiaсski Theater в Katowice, Полша, за да отпразнуват своята 30-та годишнина като група. Полската публика имаше шанса да е свидетел на тяхната бележита изява, възможно една от най-добрите им досега. Стабилността на съставът на Pendragon бе увеличена от новия барабанист Scott Higham (вече познат от съвместната си работа с Clive Nolan по проекта Caamora), така че този документ е поредното доказателство, че те са още страхотна сила на прог-рок сцената!

Pendragon на живо в цели 150 минути, изключително бонус видео представящо интервюта на музикантите и задкулисни кадри, Dolby Digital 5.1 Surround Sound, фото-галерия и още наслади!

CONCERTO MAXIMO излиза и в лимитирано издание (DVD+2CD), включващо 2 бонус диска с песни, записани по време на изпълнението в театъра!

TRACKLIST DVD:

1. Walls of Babylon
2. A Man of Nomadic Traits
3. Wishing Well
4. Eraserhead
5. Total Recall
6. Nostradamus
7. Learning Curve
8. Breaking the Spell
9. Sister Bluebird
10. Shadow
11. The Freak Show
12. The Voyager
13. It’s Only Me
14. Masters of Illusion
15. King of the Castle
16. And We’ll Go Hunting Deer
17. Queen of Hearts