PRO-ROCK MAGAZINE - ISSUE 55

Търсене в магазина

Логване в магазина

» Нова регистрация » Забравена парола?

Тук се намира пълната информация за предлаганите от нас музикални продукти с експресна доставка! Минималната поръчка е 1 CD, 1 DVD, 1 TS, 1 LS или 1 Vinyl.

Над 10 000 заглавия на склад - доставка 1-5 работни дни;
Цените са с включен ДДС!

телефон:
+359 (0)2 4834990
+359 (0)885 128823

e-mail:
wizard@wizard.bg

За допълнителна информация не се притеснявайте да пишете е-мейли.

За доставка с куриер се нуждаем от точен адрес на доставка. За доставка по пощата се нуждаем от трите ви имена, точен адрес и кода на близкия до вас пощенски клон от където ще освободите пратката.

PRO-ROCK MAGAZINE

PRO-ROCK MAGAZINE ISSUE 55

На корицата са LAMB OF GOD: Ако някой случайно започне да се чуди защо точно Lamb Of God са на корицата на февруарския брой на Про-Рок, то той вероятно е прекарал последните пет години от живота си на някоя сравнително отдалечена планета, удобно разположена на другия край на галактиката. Всички помним как в началото на хилядолетието любимата ни музика не беше нищо повече от жалка пародия на себе си. Е, Lamb Of God бяха бандата, която прибави към сърдечния пулс на метъла онези няколко допълнителни удара в минута, които го накараха отново да се изправи на крака, да гледа цинично на околния свят, да предизвиква отвращение у неразбиращите го, да покаже високо вдигнат среден пръст на фалша и не на последно място - да обяви война на правилата и да я спечели. Накратко, те направиха метъла отново това, което той по дефиниция трябва да е. Бунт. Но днес само бунтът вече не му е достатъчен. В преходния период между две декади той отново търси име, което да се превърне в негов символ. На дневен ред идва въпросът: може ли това име да бъдат именно LOG? И ще могат ли въобще да се справят с подобна отговорност? Във всеки случай, в края на февруари, когато излиза Wrath, те нямат никакво право да ни разочароват. И не, все още не ги припознаваме като месии. Просто много, много ни приличат на такива... - Още в броя: ЧИТАТЕЛСКАТА ПРИСЪДА ЗА 2008 г. КОНЦЕРТИТЕ ПРЕЗ 2008 г. 50-ТЕ НАЙ-ОЧАКВАНИ АЛБУМА ЗА 2009 г. - Както и: MOONSPELL, SEPULTURA, RUMPELSTILTSKIN GRINDER, DEVIAN, HAMMERFALL, GOD FORBID, EXTREME NOISE TERROR, LORDI, REVOLTING COCKS, MANOWAR, LEGION OF THE DAMNED, VREID, SONIC SYNDICATE... - Концертни репортажи: UDO, FIREWIND, NAPALM DEATH, SAMAEL, SEPULTURA, GRAVE DIGGER/SODОM, KREATOR... - Рубрики: На прицел - ТОП 20 НА ПРО-РОК ЗА 2008 г.; Тайният клиент - ПЕТНОТО НА РОРШАХ, ПЛОВДИВ; Скенер - THE GATHERING; Fresh Blood - YOU ME AT SIX, ATTACK! ATTACK!, OUT OF SIGHT; БГ Рок - LET THEM DIE, БАЛКАНДЖИ; Бащите на Рока - BLUE OYSTER CULT; Историята на една обложка - Permanent Waves на RUSH; Историята на един класически албум - Heaven And Hell на BLACK SABBATH; Про-Рок интимно - ДИМИТЪР “IILND” РИКОВ; интервю със СТОЯН ЦОНЕВ, ВОДЕЩ НА ПРЕДАВАНЕТО БРУТАЛИКА. Както винаги много новини и ревюта. По изключение този път няма да има плакати. Вместо тях ще има още осем страници съдържание.