Търсене в магазина

Логване в магазина

» Нова регистрация » Забравена парола?

Тук се намира пълната информация за предлаганите от нас музикални продукти с експресна доставка! Минималната поръчка е 1 CD, 1 DVD, 1 TS, 1 LS или 1 Vinyl.

Над 10 000 заглавия на склад - доставка 1-5 работни дни;
Цените са с включен ДДС!

+359 (0)2 4834990
+359 (0)885 128823


За допълнителна информация не се притеснявайте да пишете е-мейли.

За доставка с куриер се нуждаем от точен адрес на доставка. За доставка по пощата се нуждаем от трите ви имена, точен адрес и кода на близкия до вас пощенски клон от където ще освободите пратката.

10 CC


Bloody Tourists was the sixth studio album by 10cc and the second to be produced following the band's 1976 split. It yielded the singles "Dreadlock Holiday", which reached No.1 in the UK in August 1978, and "Reds In My Bed", which did not chart.

"Dreadlock Holiday" was inspired by The Moody Blues singer Justin Hayward's experiences while on holiday in the Caribbean.

Bloody Tourists, which featured cover art created by Hipgnosis, reached No.3 in the UK album charts and No. 69 in the United States.


01 "Dreadlock Holiday" (Graham Gouldman, Eric Stewart) – 4:31
02 "For You and I" (Gouldman) – 5:25
03 "Take These Chains" (Gouldman, Stewart) – 2:41
04 "Shock on the Tube (Don't Want Love)" (Stewart) – 3:48
05 "Last Night" (Rick Fenn, Gouldman) – 3:20
06 "Anonymous Alcoholic" (Gouldman, Stewart) – 5:51
07 "Reds in My Bed" (Stewart, Stuart Tosh) – 4:14
08 "Lifeline" (Gouldman) – 3:30
09 "Tokyo" (Stewart) – 4:33
10 "Old Mister Time" (Duncan Mackay, Stewart) – 4:36
11 "From Rochdale to Ocho Rios" (Gouldman) – 3:48
12 "Everything You Wanted to Know About!!!" (Stewart) – 4:31

1997 Reissue bonus track:
13 Nothing Can Move Me - 4:02


Graham Gouldman — organ, bass, guitar, percussion, electric piano, tambourine, vocals
Eric Stewart — guitars, piano, piano, moog synthesizer, vocals
Rick Fenn — guitar, vocals
Paul Burgess — percussion, vonga, drums, glockenspiel, marimba, tambourine, timbales, triangle, bells, drums, vibraphone, backing vocals
Duncan Mackay — synthesizer, piano, violin, keyboards, electric piano, backing vocals
Stuart Tosh — drums, percussion, tambourine, vocals, bells
Kate Spath — cello
Tony Spath — piano