Face-to-Face with Pro-Rock

Вуйчо Гошо:
А сега накъде?
Найден Колчев
Найден Колчев: Еми... По път, който не е свързан с музиката по някакъв начин. Иначе страстта към нея ще си остане, от това не мога да избягам.
Daily Dozen:
Здравей Найден, кога ще можем да си поръчаме първите броеве на списанието на ПДФ?
Найден Колчев
Найден Колчев: Привет, Daily През март.
Stan:
Здравей, има ли някаква вероятност да продължите да качвате ако не статии, то поне ревюта на албуми на сайта? Честно казано, вашите ревюта са едни от най-добрите, които съм чел. Казвам го, защото моя опит сочи, че когато автори от Про-Рок със сходен вкус (като стил и групи) като моя сложат добра оценка на албум и на мен този албум ми харесва. Не мога да кажа същото за ревюта в западни списания и уебсайтове.
Найден Колчев
Найден Колчев: Привет По-скоро ще пуснем класации на отделните автори. Ревюта - надали. Благодаря ти за добрите думи.
Stormblast:
Кой ти е любимият албум на Grave?
Lord Vickeron
Lord Vickeron: Уффф, доста ме затрудняваш. Деля ги на стар период - Into The Grave (1991) и на нов период Endless Procession Of Souls (2012).
Angel:
Найдене, Нямате ли архив на всички стари броеве на списанието? Това е нещо ценно, което се пази (поне при мен е така). Не мога да приема че „51 от старите ни броеве се губят нейде из пясъците на времето – файловете са загубени или повредени или броевете са само частично възстановими".
Найден Колчев
Найден Колчев: Привет, Ангеле. Такава е ситуацията, особено първите години когато цареше хаос и броевете се побираха върху няколко... дискети. Но ще възстановим пълния електронен архив и тази кампания е първата крачка към това.
Вуйчо Гошо:
Тази година няколко рок концерта в Русия бяха прекратени от православни активисти.После новоизбраната червена кметица на Каварна отмени новогодишния концерт на Йорн Ланде,вероятно да го замени с участието на някоя пайнерска кючеклийка.На 13 ноември терористични изроди окървавиха рок концерт в Париж.Какво им пречи рок-музиката на тези цървули?
Стефан Йорданов
Стефан Йорданов: Отговорът се съдържа във въпроса ти, приятелю, рок музиката винаги пречи на цървулите, защото са цървули.
Вуйчо Гошо:
Лорд Викерон ще свали ли царствената си маска в прощалния брой?Благодаря за достойнотo и мъжко признание за спирането на списанието.Всички други тихомълком си залязоха...
Найден Колчев
Найден Колчев: Привет, Вуйчо. Не, няма да я свали. Поне на този етап няма и намерение да пише повече където и да е било, което е наистина жалко... Относно спирането - не знам дали е достойно или не, но винаги съм казвал, че ако имахме още 2999 фена като теб, нямаше да се стигне дотук. Това е положението.
Белатрикс:
Здравейте,пророци. Тъжно е, че спирате списанието. Искам да ви попитам дали последният брой е октомврийския с Ghost на корицата?
Найден Колчев
Найден Колчев: Привет, Белатрикс. Не, декември ще излезе последният.
Metin:
Здравей. Удариха ли дъното Тривиум с новия си албум?
Антон Калмуков
Антон Калмуков: Здрасти, не знам дали е дъното, но това новото нещо наистина е мноооооооооооооооого скучно.
Пламен Валентинов:
Здравейте, искам да си закупя постепенно всички броеве във формат PDF. Дали има шанс да качите и най-ранните броеве на списанието? Ще се поддържа ли сайта и онлайн магазина?
Найден Колчев
Найден Колчев: Привет, похвално начинание :) Да, ще ги качваме постепенно, скоро ще съобщим повече по темата. Да, ще поддържаме и онлайн магазина.
« Предишна | Страница 2 | Следваща »