Face-to-Face with Pro-Rock

Родоизменник:
Ти си последният автор в списанието, не съжаляваш ли, че не си от дните на добро здраве, а ще присъстваш само на разболяването и погребението на Про-Рок?
Иван Стоянов
Иван Стоянов: Съжалявам, разбира се. Чета Про-Рок вече повече от 10 години и малко ме е яд, че събрах смелост да се пробвам като автор толкова късно. На всички ни е тежко, че списанието спира, но пък се радвам, че успях да помогна в най-тежките му времена.
Георги Орела:
Здравей Иване, Интересно ми е да питам теб като хеви метъл - караш ли мотор, ходиш ли на събори и ако да - кои са ти любими места за такива фестове?
Иван Стоянов
Иван Стоянов: Здрасти. Мотор за жалост (все още) нямам, но въпреки това ходя по мото срещи и събори винаги когато ми се отдаде такава възможност. Атмосферата на тия места е несравнима, братството между рокерите е магическо, а да ги гледаш как яхнали стоманените кончета яздят заедно към залеза...направо вълшебно. Харесвам миризмата на изгоряла гума, осморките по асфалта и студената наливна бира. Яки срещи винаги организират Old Bastards във Велико Търново и мисля и тази година да присъствам. Миналата година пък бях в Шабла. Ако не се лъжа Орлите Добрич го организираха тогава, весело си изкарахме.
| Страница 1 |