Face-to-Face with Pro-Rock

Антон Стоянов:
Стоунс или Меноуар?
Мартина Маринова
Мартина Маринова: David Bowie! :)
Димитър:
Защо не си поставила оценка на албума на Томас Хоупайнен?
Мартина Маринова
Мартина Маринова: Преценихме, че такова различно издание не се вписва в скалата ни :)
Маго:
Имам питане и то е лесно - кой е писал статията за Manowar в последният брой ? Превеждана ли е от някъде или е изцяло Ваше дело ? Ако е Ваша, едно малка фактологична грешка - първата обложка на Manowar рисувана от Кен Келли е на Fighting the World, а не на Kings Of Metal. Дори страшно е бил критикуван , че е дал една и съща обложка на две различни банди, другата е Kiss за албума "Destroyer" :) Поздрави !
Мартина Маринова
Мартина Маринова: Здрасти,
И статията, и грешката са мои :) Благодаря за поправката!
Димитър:
Според теб на какво се дължи факта, че в България трибют групите никнат като гъби, а изпълнителите които правят авторска музика и я представят на живо биват пренебрегнати. На какво се дължи това? Публиката иска да слуша стари хитове или просто музикантите се притесняват, че няма кой да оцени авторската им музика? Благодаря!
Мартина Маринова
Мартина Маринова: Здравей, Димитър
Много пъти съм говорила с редица български банди по въпроса. Отговорът е, най-често, че собствениците на клубове искат заведенията им да са пълни и не им се рискува с поредната скриймо траш банда от Кюстендил (рандъм пример), при положение, че поредната кавър група на Дийп Пърпъл гарантирано ще разчуства публиката.
Естествено, има и изключения, наблюдава се не малко раздвижване дори на родната сцена.
Barmy:
Какво мислиш по темата "ВеликатаБългарскаПублика"? Мит ли е това или истина?
Мартина Маринова
Мартина Маринова: Здрасти,
Въпросът за ентусиазма на българската публика е интересна и обширна тема. От една страна, българския фен е бил лишаван толкова години от достъп до любимите си банди, но от друга вече има все повече концерти и започва да се усеща едно пренасищане дори при нас. Много зависи от конкретната банда и това за кой път идва у нас. Същото се отнася и за "чужбината" - твърде обширно понятие, за да може да се каже еднозначно дали нашата публика е по-добра или не.
Например Роджър Уотърс не се шегуваше, когато ни благодари и каза, че не всяка вечер публиката е такава. Но дойде ли време за 15тия концерт на Таря, атмосферата никога няма да се доближи до първия път в зала Фестивална.
Barmy:
Как виждаш Бен Афлек като Batman?
Мартина Маринова
Мартина Маринова: Предвид феноменално успешната трилогия на Нолън и модата да се ребутват поредици още преди да е изсъхнало мастилото на плакатите, не е изненадващо че от студиото искат да яхнат вълната с още филми. Лично за мен, идеята за Батман + Супермен = ВНЛ филм ми е по-отблъскваща от избора на Бен Афлек като актьор. Идеята тук е да се обединят два франчайза и така да се счупи рекорда от предишните филми, а истерията около Бен осъществи целта си - без значение дали той в крайна сметка ще изиграе ролята на Батман или не, вече няма човек, който да не знае, че такъв филм се задава след 2 години. Лично мое мнение е, че Афлек се справи далеч не зле като Деърдевил, но според мен му липсва достатъчно харизма за убедителен Батман. А на дървета в тази роля сме се нагледали през достатъчно през 90-те, не мерси...
P.S.: Marvel forever. Видяхме какво чудо може да сътвори готин актьор като Робърт Дауни Дж. в ролята на Железния човек 3 - при все изчерпания и клиширан сценарий, пак успява да е супер cool и всички го обичат.
The Departed:
Здравей какво е мнението ти за-Helloween,Dream Theater,Symphony X ?
Мартина Маринова
Мартина Маринова: Здравей!
Готини банди, но не са ми особени любимци.
Старите неща на Helloween са супер, но напоследък като че ли са все по-изпята песен, особено на живо.
Иван Бандаловски:
Мъже със или без татуировки харесваш?
Мартина Маринова
Мартина Маринова: Здрасти,
Нямам нищо против няколко добре изпълнени татуировки тук там, но определено не съм фен на това да се нашариш от глава до пети с драсканици... Защо питаш!
Иван Николов:
Здравей! Сподели с мен (нас) кои от тазгодишните албум скъсваш от слушане.
Мартина Маринова
Мартина Маринова: Здравей, Иване!
Любимото ми попадение от тази година е Astronomikon - Dark Gorgon Rising.
Димитър :
Здравей, защо според теб някои хора се възползват от тази нова рубрика на сайта и задават откровено тъпи и безсмислени въпроси?
Мартина Маринова
Мартина Маринова: Здравей, Димитър. Well played.
| Страница 1 | Следваща »