Face-to-Face with Pro-Rock

Кристиян:
Това не е точно въпрос, но... Сега съм на 15. Почнах да чета Про-Рок, когато бях на 12. Взимах си почти всеки брой и много се кефих. От време на време ги чета отново, с надеждата да намеря някое ревю или интервю, което съм пропуснал. Рядко се случва и в крайна сметка препрочитам. И въпреки, че знам какво пише пак го чета. Може би защото е на хартия, а и за жалост не останаха метъл списания в България...Стана ми доста тъпо като разбрах, че го спирате, но предполагам не сте искали и такива са били обстоятелствата. В крайна сметка искам да пожелая късмет на целия екип в бъдещите ви занимания...а кой знае...може нещо да се случи...
Найден Колчев
Найден Колчев: Привет, Кристияне Тъкмо бях започнал да си мисля, че хората тук имат къса памет - благодаря ти за хубавите думи. Повече метъл списания (хартиени) в България няма да има. Това е реалността и трябва да я приемем.
Злия слон:
До главния редактор имам два три въпроса. Първо защо не кажете каква е точната история около спирането на списанието.?Или как точно фалира? Второ, чувствате ли се предатели на каузата да има рок преса в БГ? Трето: Аз имам още много броеве на про-рок които на съм чел. Ама като ги прочета ще усетя съвсем липсата ви. Като с порно списанията, няма ги вече и ми липсват.
Найден Колчев
Найден Колчев: Хаха, оправи ми деня, наистина Точните причини съм ги посочвал нееднократно. Ето едно четиво, което сигурно си пропуснал:

Да се чувстваме предатели? Това пък отде ти хрумна? Та ние бяхме самата преса. Относно броевете, които не си чел - не се хаби. Не можеш да върнеш миналото както и порно списанията.
Kalin:
Има ли някакъв вариант последния брой да бъде издаден на хартиен носител?
Найден Колчев
Найден Колчев: Хипотетични варианти винаги би могло да има. Реален вариант обаче няма.
Вуйчо Гошо:
А сега накъде?
Найден Колчев
Найден Колчев: Еми... По път, който не е свързан с музиката по някакъв начин. Иначе страстта към нея ще си остане, от това не мога да избягам.
Daily Dozen:
Здравей Найден, кога ще можем да си поръчаме първите броеве на списанието на ПДФ?
Найден Колчев
Найден Колчев: Привет, Daily През март.
Stan:
Здравей, има ли някаква вероятност да продължите да качвате ако не статии, то поне ревюта на албуми на сайта? Честно казано, вашите ревюта са едни от най-добрите, които съм чел. Казвам го, защото моя опит сочи, че когато автори от Про-Рок със сходен вкус (като стил и групи) като моя сложат добра оценка на албум и на мен този албум ми харесва. Не мога да кажа същото за ревюта в западни списания и уебсайтове.
Найден Колчев
Найден Колчев: Привет По-скоро ще пуснем класации на отделните автори. Ревюта - надали. Благодаря ти за добрите думи.
Angel:
Найдене, Нямате ли архив на всички стари броеве на списанието? Това е нещо ценно, което се пази (поне при мен е така). Не мога да приема че „51 от старите ни броеве се губят нейде из пясъците на времето – файловете са загубени или повредени или броевете са само частично възстановими".
Найден Колчев
Найден Колчев: Привет, Ангеле. Такава е ситуацията, особено първите години когато цареше хаос и броевете се побираха върху няколко... дискети. Но ще възстановим пълния електронен архив и тази кампания е първата крачка към това.
Вуйчо Гошо:
Лорд Викерон ще свали ли царствената си маска в прощалния брой?Благодаря за достойнотo и мъжко признание за спирането на списанието.Всички други тихомълком си залязоха...
Найден Колчев
Найден Колчев: Привет, Вуйчо. Не, няма да я свали. Поне на този етап няма и намерение да пише повече където и да е било, което е наистина жалко... Относно спирането - не знам дали е достойно или не, но винаги съм казвал, че ако имахме още 2999 фена като теб, нямаше да се стигне дотук. Това е положението.
Белатрикс:
Здравейте,пророци. Тъжно е, че спирате списанието. Искам да ви попитам дали последният брой е октомврийския с Ghost на корицата?
Найден Колчев
Найден Колчев: Привет, Белатрикс. Не, декември ще излезе последният.
Пламен Валентинов:
Здравейте, искам да си закупя постепенно всички броеве във формат PDF. Дали има шанс да качите и най-ранните броеве на списанието? Ще се поддържа ли сайта и онлайн магазина?
Найден Колчев
Найден Колчев: Привет, похвално начинание :) Да, ще ги качваме постепенно, скоро ще съобщим повече по темата. Да, ще поддържаме и онлайн магазина.
| Страница 1 | Следваща »