ПРО-РОК НАБИРА СРЕДСТВА ЗА КАЧВАНЕ НА СТАРИТЕ БРОЕВЕ

Публикувано на: 2016-02-24
Публикувано от: radioactive_toy
редактор - отдел 'Новини'

Оттук нататък сайтът ще функционира само като онлайн магазин и като архив на списанието. Целта ни е да качим тук абсолютно всички броеве на Про-Рок в електронен вариант. За осъществяването на този план ще се нуждаем от вашата помощ – предложението ни е тези от вас, които искат да притежават конкретни или всички стари броеве на pdf, да ги закупят предварително.
Това се налага, защото 51 от старите ни броеве (всички до 53-ти, освен първи и 30-ти, които ги има качени) се губят нейде из пясъците на времето – файловете са загубени или повредени или броевете са само частично възстановими.
Ето как ще процедираме:
- изберете пакета, който бихте желали да притежавате.
- за да има смисъл цялото това начинание минималното количество поръчани броеве е пет, но и цената, съгласете се, е минимална – 2 лева на брой.
- след като заплатите избрания пакет, ние ще се свържем с вас (на посочения при плащането мейл), за да уточним кои точно броеве желаете.
- В края на март ще обявим резултатите (събраните средства) и кои броеве ще започнем да сканираме, качваме на сайта и респективно изпращаме на тези от вас, които са ги закупили предварително. Ще започнем с броевете, които сте посочили най-много в заявките си. След като ги сканираме, ще ги пратим (линкове към тях) на посочения от вас имейл и накрая качим на сайта.
- ето „пакетите”, които може да заявите предварително и платите по познатия досега начин – по банков път, чрез epay или paypal.
 

Коментари (0)
Коментарите са на публикуващите ги. Про-Рок не носи отговорност за съдържението в тях.

| Страница 1 |