Фестивална вечер с Marduk на 22 октомври

Публикувано на: 2015-08-17
Публикувано от: iDTemplar
редактор - отдел 'Новини'
BGTSC представя: една фестивална вечер с Marduk, Svart Crown (Blackened Death Metal), Crest Of Darkness (Extreme Metal), Bio-Cancer (Thrash metal) и Saratan (Oriental metal). Събитието ще се състои на 22 Октомври тази година в столичния клуб Mixtape5 от 18:30 часа и е част е от европейското турне Frontschwein 2015, представящо последния албум на Marduk. Предстои една от най-екстремните метъл вечери за тази година!   
 
Билети се продават от днес,  в мрежата на Eventim в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени са магазините на Orange, Пикадили, Technopoilis, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис,касите на Изи Пей,  билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Денонощно на бензиностанции OMV.
 
Цените на билетите ще са 30 лева до 12 часа на 17 август(понеделник), след това и до деня на концерта, цената им ще е 35 лева. При налични места в деня и на място на събитието входа ще е 45 лева.
 
 
Предстои представянето на групите и оповестяването на още подробности.
 
Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба.
 
Коментари (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Про-Рок не носи отговорност за съдържението в тях.
#1
niki - 2015-08-26 00:12:13

/Metal  forever/


| Страница 1 |