Jinjer, Nameless Day Ritual и DownerKill ще свирят в Пловдив този петък

Публикувано на: 2015-08-10
Публикувано от: iDTemplar
редактор - отдел 'Новини'
Клуб 'Театъра', Numbered Days Booking и Vulsima представят съвместен концерт на украиснската прогресив метълкор банда Jinjer и груув фюжън метъл бандата Nameless Day Ritual. Съпорт на събитието ще са Downer Kill. Мястото е откритата сцена в двора на 'Драматичен Театър-Пловдив'.
 
Jinjer са определяни, като една от големите надежди на източно европейската метъл сцена. Създадени през 2010та, последните 3 години за тях са белязани с издаването на втори студиен албум CloudFactory, неспирно концертиране из цяла Европа и 2 пъти спечелването на приза 'Най-добра Украинска метъл банда'.
 
Идеята за Nameless Day Ritual също се заражда около 2010-та, но продобива образ и форма едва миналата година. Те набират скорост и популярност изключително бързо след като за по-малко от година правят няколко решаващи излизания на сцена, две от които са като съпорт на австралийските машини Karnivool и на предвожданите от Зак Уайлд-Black Label Society.
 
И двете банди имат изключително харизматични и красиви фронтдами. Въпреки нежното си излъчване, за Татяна и Ася няма тайни в тежката музика. Съпорт на събитието ще са младите надежди от DownerKill, които също не спират да се изявяват в множество събития из страната.

Събитието стартира в 19:00 часа, а входът е 10 лева.
 
 
 
Коментари (0)
Коментарите са на публикуващите ги. Про-Рок не носи отговорност за съдържението в тях.

| Страница 1 |