Информация за новото издание на Bullet For My Valentine

Публикувано на: 2015-08-09
Публикувано от: iDTemplar
редактор - отдел 'Новини'
Новият албум на хеви метъл бандата Bullet For My Valentine, озаглавен Venom, излиза на 14 август от лейбъла RCA Records. У нас албумът ще бъде издаден в деня на световната премиера от Вирджиния Рекърдс/Sony Music и ще бъде наличен в онлайн магазина www.musicmall.bg
 
Venom излиза в три различни формата: стандартна версия включваща 11 песни, делукс издание с 4 допълнителни бонус парчета Playing God, Run For Your Life, In Loving Memory и Raising Hell, и специално колекционерско издание в ограничен тираж, което ще включва албума на CD, винил и касета плюс колие, тениска и гривна от официалния мърчандайзинг на групата. Покупката на специалното издание ще даде и достъп на най-запалените фенове до предварителната продажба на билети за предстоящото турне на групата през 2016-та година.
 
От новия албум до момента са издадени официалните сингли: No Way Out и Army of Noise. 
 
Venom, който е петият студиен албум на Bullet For My Valentine, е записан в Лондон с продуценти Колин Ричардсън и Карл Браун. Албумът излиза след последния проект на групата Temper Temper от 2014-та година, който дебютира на # 1 място в чарта на Billboard - Hard Music Albums и в Top 15 на Billboard Top 200.
 
Съдържание:
 
1. V
2. No Way Out
3. Army of Noise
4. Worthless
5. You Want A Battle? (Here’s A War)
6. Broken
7. Venom
8. Harder the Heart
9. Skin
10. Hell or High Water
11. Pariah
 
 
 
Коментари (0)
Коментарите са на публикуващите ги. Про-Рок не носи отговорност за съдържението в тях.

| Страница 1 |