Jeremy? с нов сингъл и видео

Публикувано на: 2015-07-20
Публикувано от: iDTemplar
редактор - отдел 'Новини'
Jeremy? са готови с новия си сингъл, чието видео е вече факт. Песента се нарича Hope, а концепцията по заснемането и реализирането на продукцията отново е поверена на режисьора Георги Манов, оператора Крум Родригез и целия екип на Кламер Дизайн Студио, които бяха в основата на успеха на вече популярния, не само у нас, клип към Fake Fruits. Предишният сингъл на групата намери широк отзвук в медиите и се радваше на силна ротация както в ефира на българските телевизии, радиостанции и сайтове, така и на територията на още шест държави. Без излишна глазура, новият сингъл поглъща погледа, слуха и духа в нова глава от историята, в който Jeremy? канят своята публика.

Видеото към песента Hope е за героите, които още имат надежда. Лицата, които виждаме и сами ни разказват истории. Хората, които продължават нагоре. Надеждата е специален момент, в който изживяваш себе си по най-добрия начин и оставяш усещането да те води напред, дори в непоносима реалност. Състояние на духа, което вярваме, че обединява на по-високо ниво тези, които умеят да мислят и чувстват. Искахме да посветим песента и визията към нея на тях.
 
Аудио-записите са реализирани в Студио 2 на БНР с тон-режисьор Константин Райдовски, а смесването и мастерирането са осъществени в Ирландия от Янко Генов.
 
През настоящата година Jeremy? затвърдиха впечатленията от появата си със серия от концерти в Англия, Ирландия, Германия и Чехия, включително изяви на престижните фестивали The Great Escape в Брайтън и Rock For People в Пилзен. Основнната цел, която групата си поставя до края на 2015-а, е реализирането на дебютен албум, чиито записи ще стартират през месец август.
  

 

Коментари (0)
Коментарите са на публикуващите ги. Про-Рок не носи отговорност за съдържението в тях.

| Страница 1 |