Официално е: Korpiklaani и Arkona идват в София на 1 ноември

Публикувано на: 2015-07-14
Публикувано от: iDTemplar
редактор - отдел 'Новини'
BGTSC представя: концерта на финландските фолк метъл веселяци Korpiklaani и специалните им гости - езичниците от Arkona. Събитието ще се състои на 1 ноември тази година в столичния клуб Mixtape5 от 19:00 часа, част е от източно-европейското турне на двете банди. Освен песни от последните творби на двете групи, концертът ще е своеобразен Best Off, на който ще чуем хитове като Vodka, Wooden Pints, Beer Beer, Keep On Gallopig и Tequila на Korpiklaani, Liki Bessmertnykh Bogov, Goi Rode, Goi!, Yarilo, Slava, Rus и Stenka na Stenku на Arkona.
 
А ето какво споделиха от лагера на Korpiklaani: 'Много сме развълнувани да обявим това източноевропейско турне заедно с добрите ни стари приятели Arkona. Нямаме търпение да свирим за първи път в някои страни, например Гърция и Албания. Нека балканското парти започне!”
 
Не пропускайте най-веселото метъл шоу за тази година! Билети се продават от днес тук,  в мрежата на Eventim в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени са магазините на Orange, Пикадили, Germanos, Technopoilis, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис,касите на Изи Пей,  билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Денонощно на бензиностанции OMV.
 
В момента и до 12:00 часа на 15 юли цената на билетите ще е 35 лева. След това, до деня на концерта те ще се продават по 40, а при налични в деня на събитието и на място в клуба цената им ще е 50 лева.
 
Предстои оповестяването на още подробности. Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба!
 
Коментари (0)
Коментарите са на публикуващите ги. Про-Рок не носи отговорност за съдържението в тях.

| Страница 1 |