Група Sevi с второ европейско турне

Публикувано на: 2015-07-12
Публикувано от: iDTemplar
редактор - отдел 'Новини'

На 4-ти юни родната банда Sevi стартира второ европейско турне Sevi On Tour 2015”с двоен концерт в София. Муикантите изненадаха феновете с акустичен сет и пиратско шоу, много специални ефекти и нови песни от предстоящия албум на бандата. Последваха дати в Пазарджик, Дупница, Разлог, Петрич и др, а само след броени дни започва и междунарондата част от турнето.

На 17-ти юли Sevi заминават за Румъния, където ще бъдат гости на Barock Fest и Pecica Rock fest. Sevi On Tour ще продължи с четири концерта в Италия, където Sevi ще представят и акустичния си проект и за втора поредна година ще бъдат гости на фестивала Pirates of Rock, рабира се под пиратски флаг.Турнето продължава с концерт на голямия сръбкси фестивал Park Fest 2015 и още две дати в Румъния, съответно на 7ми и 8ми август. Следват няколко концерта в България и участие на още един голям румънски фест, този път в Трансилвания на 30-ти август. 
Sevi On Tour завършва през септември с концерти в Мъглиж, Разлог и Чирпан. Турнето включва повече от 20 дати и на него Sevi ще представят на българските и чужди фенове някои от най-новите си парчета, които предстои да станат част от втория студиен албум на бандата. Очаква се той да излезе до края на годината! За повече информация - посетете www.seviband.com
 
 

 

Коментари (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Про-Рок не носи отговорност за съдържението в тях.
#1
глад - 2015-07-13 11:33:50

"голямия  сръбкси  фестивал"  jebi  ga

4

| Страница 1 |