Предаването Фрактура празнува 17 години в ефир

Публикувано на: 2015-07-01
Публикувано от: iDTemplar
редактор - отдел 'Новини'
Най-старото тв предаване за рок и метъл музика в България - 'Фрактура' ще отбележи 17 години в ефир със специално издание. Точно в полунощ, на 5 срещу 6 юли (неделя), по Диема ще стартира празничното предаване '17 години Фрактура'. В продължение на два часа зрителите ще видят избрани моменти от интервюта, които са били излъчвани в шоуто през годините. Ще бъдат припомнени забавни части от разговори с Metallica, Soulfly, Hatebreed, Cradle of Filth, Scorpions, Killswitch Engage, Alter Bridge, Napalm Death и много други. Васко Катинчаров, автор и продуцент на предаването коментира: 
Както и да го погледнем 17 години са сериозно постижение за такъв тип тематично телевизионно предaване. Аз винаги съм гледал на 'Фрактура' като на кауза, а не като на работа. Рок музиката е начин на живот и аз винаги съм подкрепял тази позиция. Благодарен съм на зрителите на шоуто, на колегите с които съм работил във времето, както и на всички останали, които под някаква форма са подкрепяли мен и 'Фрактура' през тези 17 години.
Ефирният дебют на 'Фрактура' е през юни 1998 година с Васко Катинчаров в телевизия ММ, а през 2010 предаването преминава в Диема. Това е и най-старото специализирано тв рок шоу в българския ефир. 884 е броят на излъчените до момента предавания, а за 17-те години в ефир феновете са гледали специални интервюта с най-големите световни рок звезди, хиляди клипове, както и стотици репортажи от най-значимите рок събития в страната.
 
'Фрактура' се излъчва по Диема в неделя от 24:00 ч., като повторението е всеки петък от 00:30 ч. 
 
Не пропускайте празничното издание на предаването в неделя, 5 юли от 24:00 ч. по Диема.
 
 
  
 

Коментари (0)
Коментарите са на публикуващите ги. Про-Рок не носи отговорност за съдържението в тях.

| Страница 1 |