Disturbed издават Immortalized на 21 август

Публикувано на: 2015-06-23
Публикувано от: iDTemplar
редактор - отдел 'Новини'

След четиригодишна пауза, номинираната за Grammy мултиплатинена хард рок банда Disturbed обяви завръщането си с шести студиен албум, озаглавен Immortalized. Записът излиза на 21 август през Reprise Records. Групата разкри и водещия сингъл от него The Vengeful One, придружен от анимирано видео на режисьора Phil Mucci.

Предстоящият албум следва сертифицирания със злато запис от 2010 Asylum, донесъл четвъртата поредна първа позиция на бандата в Billboard Top 200. След излизането на Asylum, David Draiman [вокали], Dan Donegan [китара], Mike Wengren [барабани] и John Moyer [бас] се отдават на заслужена 4-годишна почивка, преди да се завърнат с Immortalized.

Идеята бе да си тръгнем, когато бяхме на върха, и да се завърнем, когато се почувстваме отново укрепнали. Не се бяхме спирали буквално от 1998. Трябваше да правим своите неща. Не мина много преди да усетим старата краста да се завръща. Искахме да се завърнем, когато всички усетим назряващия пожар около нас. Липсваше ни толкова много, че успяхме да уловим тази енергия и да издадем правилния албум. Направихме го по нашите правила. 
 
През януари 2014 Draiman, Donegan и Wengren се срещат за вечеря в родния си град Чикаго. Скоро след това, без да уведомяват приятелите си и семействата си, нито пък лейбъла, тримата започват да летят напред назад до домашните си студия, за да записват сесии, с които бележат началото на “Immortalized”. Това е и първият път от 2001 насам, в който пишат музика колективно.
За този албум всичко бе написано в една и съща стая. Беше чудесно изживяване, като едно време. Това си пролича и в материала, независимо дали бе в страстта на изпълнението, насъбралата се сила или пробудените чувства. Можехме да усетим разликата. 
 
За да стигнат още по-далеч, Disturbed се отправят към Hideout Recordings в Лас Вегас, за да работят с продуцента Kevin Churko [Ozzy Osbourne, Five Finger Death Punch].
Целта бе да намерим продуцент, с който творим комфортно, но който ни предизвика и подтиква към нова еволюция. Churko го направи. Мисля, че феновете ще усетят, че чакането си е заслужавало. Планувахме това през последната година и го пазехме в тайна, така че нямаме търпение да чуем реакцията. Надявам се, че феновете ще осъзнаят, че има още какво да покажем. Този запис ме увери в това. Да сме далеч от музиката почти 5 години, да се съберем отново в стая, да пишем заедно и да разпалим огъня е просто невероятно. Част от мен не искаше да си тръгва от студиото! Все още имаме много какво да кажем. Имаме много какво да направим. Завръщаме се по-силни от всякога. Мисля, че Immortalized го показва.
Съдържание и обложка:
 
1. The Eye Of The Storm
2. Immortalized
3. The Vengeful One
4. Open Your Eyes
5. The Light
6. What Are You Waiting For
7. You're Mine
8. Who
9. Save Our Last Goodbye
10. Fire It Up
11. The Sound of Silence
12. Never Wrong
13. Who Taught You How To Hate
14. Tyrant*
15. Legion of Monsters*
16. The Brave And The Bold*
 
 
 
  

  

Коментари (0)
Коментарите са на публикуващите ги. Про-Рок не носи отговорност за съдържението в тях.

| Страница 1 |