Последни новини за Summer Chaos Festival 2015

Публикувано на: 2015-06-12
Публикувано от: Wolf
редактор - отдел 'Новини'

Съобщение от организаторите:

САМО 3 ДНИ ДО SUMMER CHAOS FESTIVAL!
ДЕЦА ДО 10 ГОДИНИ ВЛИЗАТ НА СТАДИОНА БЕЗ БИЛЕТ!
Броени дни делят българската  публика от рок събитието на това лято - Summer Chaos Festival 2015! На 16 юни най-горещата точка в България ще бъде стадион Лаур в Бургас, където на една сцена ще се качат четири от най-актуалните тежки супербанди в света - Godsmack, Papa Roach, Amorphis и Biohazard!
Вратите на стадиона ще бъдат отворени точно в 15:00 ч., а достъпът до различните сектори ще бъде както следва:

  • Притежателите на билети за Терен 1, Терен 2 и Front of Stage ще влизат през централния вход на стадион Лазур  откъм ул. "Димитър Димов"
  • Седящи места на трибуни 16, 17 и 18, както и прзвостоящи за зана Front of Stage - Вход 2 откъм ул. "Васил Петлешков"
  • Седящи места на трибуни 12, 13, 14 и 15  - Вход 4 откъм ул. "Васил Петлешков"

Притежателите на билети за сектор Терен 2 нямат право на достъп до другите провостоящи сектори, докато тези от Front of stage и Терен 1 могат да влизат в сектор Терен 2.

Деца на възраст до 10 години ще бъдат допускани на стадиона безплатно, но задължително с пълнолетен придружител и подписана от него декларация за придружител на малолетно лице. Документът трябва да бъде попълнен в два екземпляра, като единият се оставя на охраната, а вторият остава в придружителя, в случай че бъде поискан повторно.
Декларацията може да бъде изтеглена от сайта на Тикетпро  - http://www.ticketpro.bg/jnp/home/index.html и попълнена предварително или това да стане на място, като на всеки вход ще бъдат предоставяни бланки.

В деня на фестивала ще има строг пропускателен режим и засилено полицейско присъствие! Има постъпили сигнали за фалшиви билети и при опит за влизане на събитието с такива, нарушителите ще бъдат предавани на полицията.

На стадиона няма да бъдат допускани лица във видимо нетрезво състояние и под въздействие на наркотици и упойващи вещества. Забранено е внасянето на всякакъв вид оръжие, опасни, остри и леснозапалими предмети, бутилки, храна и професионална техника за фото и видео заснемане.

Групите - участници на Summer Chaos festival 2015 ще излязат на сцената в следния ред:

  • 15:30 - 16:15    -    THE POMORIANS
  • 16:45 - 17:45    -    BIOHAZARD
  • 18:15 - 19:15    -    AMORPHIS
  • 19:45 - 21:00     -    PAPA ROACH
  • 21:30 - 23:00    -    GODSMACK


Интересът за събитието е огромен! Билетите за Front of Stage и Терен 1 са напълно разпродадени от месец, но все още има съвсем ограничени бройки за Терен 2 (65 лв.), както и за седящите сектори (100, 80 и 60 лв.), които могат да бъдат закупени от касите на Тикетпро и партньорската мрежа в цялата страна.
 

 

Коментари (0)
Коментарите са на публикуващите ги. Про-Рок не носи отговорност за съдържението в тях.

| Страница 1 |