Първото издание на Running Free Festival - само за ценители

Публикувано на: 2015-05-25
Публикувано от: Wolf
редактор - отдел 'Новини'

Първият фестивал, организиран от Metal Force HMC, се превърна в култово събитие и за това си има логично обяснение - просто най-яките концерти се правят от най-яките фенове, а не от най-големите промоутъри.

Първият фестивал, организиран от Metal Force HMC, се превърна в култово събитие и за това си има логично обяснение - просто най-яките концерти се правят от най-яките фенове, а не от най-големите промоутъри. Когато влагаш сърцето, душата и джоба си в нещо, то е защото вярваш в него, а не защото потъркваш тлъсти ръчички зад сцената в очакване да прибереш пачките. Ето затова е някак обидно да виждаш как в България малките концерти на култови метъл банди стават все по-слабо посетени. Running Free Festival затвърди тази тенденция, защото шест банди свириха от сърце за не повече от 150 души. За нас - тези, които отидохме, остава спомена и удоволствието да съпреживеем една автентична, почти пуританска метъл вечер, която едва ли ще забравим скоро. Повече подробности очаквайте в следващия брой на Про-Рок.

 

Коментари (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Про-Рок не носи отговорност за съдържението в тях.
#1
Страшимир - 2015-05-25 17:38:06

Фестивалът  беше  истинска  наслада  за  ценителите  на  стойностния  метъл.  Организацията  и  звука  бяха  на  ниво.  Мястото  -  също.  Поздравления

7

| Страница 1 |