Подгряващо парти за Summer Chaos Festival на 21 май в рок бар Rock It

Публикувано на: 2015-05-19
Публикувано от: Wolf
редактор - отдел 'Новини'

Съобщение от организаторите:

До едно от най-очакваните музикални събития това лято - фестивала Summer Chaos 2015, остава около месец, но за най-нетърпеливите фенове на тежкия жанр, които вече нямат търпение да чуят супербандите, организаторите на фестивала  M.E.Music и рок бар Rock IT  са подготвили страхотна изненада!
На 21-ви май (четвъртък) в Rock IT  ще се проведе официалното подгряващо парти за събитието, където всеки е добре дошъл! То ще предложи една вечер, изпълнена с музиката на бандите – хедлайнери на фестивала, плюс допълнителна селекция от сходни тежки банди, направена от Краси Москов (Z-Rock) и DJ Tony (RockAtive, Sugar DJs).
Най-голямата атракция на рок партито ще бъдат победителките от първия български шампионат по полденс, който се проведе през април. Те са подготвили специална хореография, вдъхновена от гурутата на ню-метъла. Ще има и томбола, в която някои от най-гоемите фенове на тежкия жанр ще могат да получат билет за фестивала през юни.
Предстоящият  Summer Chaos Festival 2015 се очертава да се превърне в най-силното рок събитие на годината! Той ще се проведе на 16 юни (вторник) на стадион Лазур в Бургас, а хедлайнери са четири световноизвестни банди на върха на славата си  - изключителните Godsmack, Papa Roach, Amorphis и Biohazard.

Коментари (0)
Коментарите са на публикуващите ги. Про-Рок не носи отговорност за съдържението в тях.

| Страница 1 |