Остава и P.I.F. с втори концерт на 20 май

Публикувано на: 2015-05-18
Публикувано от: iDTemplar
редактор - отдел 'Новини'
Остава и P.I.F. обявиха втора дата за общото си шоу в София. След като концертът им на 21 май в Терминал 1 вече е напълно разпродаден, двете български рок-алтърнатив банди пуснаха билети за допълнително събитие, което ще се състои ден по-рано - на 20 май, сряда, отново в същия клуб и със същата програма.
 
В два поредни дни Остава и P.I.F. ще зарадват публиката си с около три-часов сет, в рамките на който бандите ще излязат поодтелно и заедно, плюс разнообразни комбинации помежду си. P.I.F. вече представиха в Youtube своя версия на песента 'Поля от слънчогледи' в оригинал на Остава и Стенли. На 20 и 21 май на едно място ще звучат едни от най-запомнящите се български парчета - 'Шоколад, 'Приказка', 'Мини-тяло', 'Невидимо дете', 'Лондон, Париж, Берлин', 'Оставам тук', 'Ще дойдеш ли с мен?', 'Колело', 'Стоп', 'Сън в съня', 'Океан', 'Седем' и много други.
 
Същото събитие се очаква да бъде прието с голям интерес и в Берлин, където двете групи ще гостуват на 24 май, в клуб Lido. Пропуски за този лайв се разпространяват чрез местната компания Koka36 и немския и българския клонове на Eventim.
 
Билетите за втората обявена дата, 20 май, са вече в продажба в мрежата на Eventim.bg, като само за два дни от пускането им една трета от количеството е вече изчерпана. Цените са 12 лв. преди датата и 16 лв. на самия ден и на място, до изчерпване на капацитета. Каси: Пикадили, Германос, Офис 1, На тъмно, Usit colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Арена Армеец, Строежа, както и онлайн през сайта на компанията. Броят на билетите е ограничен, затова се препоръчва предварителното закупуване!
 
Коментари (0)
Коментарите са на публикуващите ги. Про-Рок не носи отговорност за съдържението в тях.

| Страница 1 |